29.4.09

::TULUN ADIK IPO::

'AKU TULUN KAU, KAU TULUN AKU'

hihihi..mcm tak caye je kami ni berbisnes skang. CT buat bisnes kecantekan, aku lak ketudungan. ngeeeeee..so, dah camtu. kami pon saling bantu membantu la. cam aku, tulun dia buat segala macam printed. Dari flyers (ada gak yg kowang dpt masa sebeday anak kowang aritu? tu aku buat la tu! muahahaha..bangga!), drafkan bisness card sampai le ke banner nk gantung kat pagar umah. Sume aku yg create. Ala..x berat langsung bagi aku! sebab aku mmg suka buat semua tu. Sama gak cam AJ punye FP. Gambar2 tu pon aku yg editkan. Suka betul la aku mengedit2 ni. Cuma skang ni aku tak penah nk try photoshop tu.

Memek, nnt aku blajar ngan kau boleh tak?? :P kau kan xpert photoshop.


mari! mari! cantekkan muka anda!
relakan muka anda diuli-uli oleh tangan si CT,
dan hasilnya amat memuaskan!
kan TUYA kan??

9 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

terharu aku kak...sungguh sambil menitiskan air mata...aku harapkan agar apa yang kita usaha nie berjaya..aku tahu korang banyak memberi semangat kat aku...hampir2 tewas gak aku padamulanya dik masalah2 tertentu..tapi korang adik beradik aku yang kasi aku semangat..aku pasti kita akan berjaya.....aku pun doakan ko kak...wei cepat la ko hantarkan tudung tu tau..nanti lambat org dah habis gaji hehehehhehe.HARUS SEMANGAT..

el said...

wahhh ligat tol korang berdua nie..hehehe

eh ai..ko leh bkk bissness buat biss card, banner, etcc plak...
ketip giler...

dah kaya jgn lupa kawan eh..hahahaha

@_da said...

Waaahhhh lepas ni lg meletop la kak.. make up cantik... tudung lak trendy... lg bargaya lepas ni ibu ni.. heheheh

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

kak aii...pas ni saya lak erk..lalalala

sis_nita said...

bagus camni.. saling tulun menulun.. akak nak ode set tia amelia kat cik ct tu.. kang akak bagitaw bilerr.. tunggu gaji arr.. huhu!

FaizAmYAirieL said...

kak ai..aku jgn lupe tulun erk..tulun..tulun..kaahhh

elly @ suely said...

ko ni memg tgn seni la kak... dari masak memasak sampaila berbisnes sume ko kretip... i likeeee uuuu hehehhe... moga ko berjaya sebagai usahawanita bleh? hehehe

T.u.Y.a said...

sungguh memuaskan...menggedikkan,
menggossipkan..sume cukup le..
dah decide nak wat tetiap bulan sbb eri dah bg green lite..kak ai,nanti kita serang umah kak cT sama2 eh..

En. Mat said...

Testimoni penyembuhan SLE Layari blog saya http://alphalipidpower.blogspot.com/

klik klik (^_^)