2.4.09

::JOM NAIK LORI::


Smalam Abg Kaman kene gi Pengkalan Hulu, Perak nu. So, macam biasa la..aku balik keje amik anak2 dulu. Mandi & siap2 beg utk esok, pastu tunggu abg kaman sampai ke Rawang. Aku kene ikut dia dari blakang. Dia nk kene hantar gak lori tu ke stor. Sbb skang ni tak boleh bawak balik lori. Nak tak nak, terpaksa gak la..huhuhu


Anak-anak aku sume ade kat dlm lori tu kecuali BB. Dowang mmg sronok dapat naik lori.

BB je takut. Gayat.

kat trafic lite Betu Kep

" hello..! ha.. CT!
Raye Bila??? isk kau ni!"

wei, ni bukan aku tgh drive.
Ni tgh tunggu lampu merah ok.. :P

peace from BB, budak notty!
dah sampai store..


depan store ni ada kedai makan bangla tau..
aku geli betul la tengok dowang ni.
kalau tengok pompuan macam nk rogol! eeeeeee.. BUSUK!
lagi 1 aku tak suka kan, bila kete aku sampai je pepagi masa hantar abg kaman tu,
musti semua jakun tengok kami dalam kete.
ala..biasa la bila sebelom abg kaman kuar dari kete,
kami bersalam salaman, bercium-ciuman dulu..
oiiiiiii...pandang sampai nk terjojol bijik mata!
kau stim ke bangla???!! isk!

Opet yg ntah apa dimerajukkan.
ni masa baru masuk kete..

BB + Angah
budak notty!

Ya Allah Along..!!!
macam hantu!
Cak abang!!

tengok BB duk kat mana? kat tempat letak air tu..
kat tengah2..hihihi


Opet dah merengek-rengek lapar. Dia musti carik nasik punye. Ni pon dah lambat makan. Kebulur la dia. huhuhu..jom pi makannnnnnnnnnn!

6 comments:

sis_nita said...

bangla tu elok ko langgar jerr ngan lori tu.. kat sini pon sama.. kalo nengok pompuan, tak berkelip mata.. huhu! mcm lerr kat bangla takde pompuan.. ada.. tapi tak sechumel kita kot ai.. muehehehe!

saveme_zero said...

ekekekek...comel2 je anak ko ni. sonok nya dpt naik lori. ala...bangla biasa la kak ai,JAKUN yg amat.

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ni same kes cam aku jugak la kak ai yeak....ade ajek dok menyelit kat tengah2 tu he hehehe

oooo akak kene ikut la kalo abg akak nak simpan lori yeak....jenuh gak tu...tapi nak buat camne kan....

eii bangla....takut!!!!

♥ Eda ♥ said...

oii tu trefic lite kampong aku tuh!!!~ ari2 ko lalu lalang situ eh... hehe..

Zanna_MamaBatrice said...

ko membuat aku mengimbau kenangan silam ler kak
dulu ayah saya drebar trailer...x mampu nak beli keta kak....tiap kali balik kg or gi jelanan.....kepala lori tu ler kami adik beradik naik kak..best ooo
org lain mana leh...

sama arr...batrice pun kat tengah gark ler dia dok menyelit2....

bangla nie...mata diaorg mmg hukum nyer cucuk ngan garfu kak...biar jadi cam kasim selamat tu...
nengok pompuan cam apa ntah....

peej said...

aku kecik2 dulu suka dok tgh2 tu jugak..syiok..
tp time kecik la kan..
kalau sekarang ni..letak lengan pun x muat kot..haha

klik klik (^_^)