9.4.09

::KANDANG RIMAU KARAM!::


Minggu ni mmg tahap kebizian aku melampau. Tp disebabkan aku yg ala-ala kejung ni, makanya aku pon buat dalam keadaan slow & steady. Tempat aku skang ni mmg macam kandang rimau kene ribut taufan! Bersepah2 fail + dokumen. Aku & Sam kene prepare document utk manager aku angkut pi site opis baru kat Johor tu. Kepelbagaian la kene buat. Nak kene buat salinan surat2, salinan report, salinan minit, nk kene tempah rubber stamp yg kepelbagaian, nak kene order segala macam tok nenek stationaries. Eh..memacam la! Tambah lak ngan kerja rutin yg kene berhapdet dalam server. Mmg agak ting tong la kepala hotak aku. Tu yg kalau silap timing kalau ade org buat hal, mmg kene maki hamun je ngan aku! muahahahahahaha..

Ha CT, leh la kau tgk camne keadaan laki kau kat 'KANDANG RIMAU' ni..oh ye! bagi yg belom tau lagik, aku + Sam adik bradik kerje dlm 1 opis dan yg tak bleh blah, kami 1 department yg mana hanya kami berdua je yg mengepalai kandang kami ni iaitu bahagian documentation..muahahahahaha...


meja aku.
macam-macam ada!

nyawa aku!

mesin fax ni pon nyawa aku gak!
nampak tak? bertaburan file + drawing bagai..huhuhu
tu sume sedang 'dikerjakan'!

KANDANG KAMI BERDUA

lorong masuk kandang harimau betina monopos!
kahhhhhhhhhhhhhhhhhhh :P



7 comments:

oYa said...

HEHEHEHE KANDANG KE..TPKAN KAK AI AKU RASA TEMPAT AKU NI LG MCM KANDANG KOT..DAH MCM TEMPAT PEMBUANGAN SAMPAH..WAKAKAAAAA

MCM BEST JE KAT TEMPAT KO TU KAK AI..HUHUHH

nabilah_2908 said...

besarnyer mesin fotostat tu kak..tp nape monitor pc tu kecik jer..?? huhu.. :)

Tinie said...

opis ko kandai rumau, opis aku kandang kuda..wakakaka

el said...

heran tol..keje cam berlambak..mmg dah rupa kandang rimo bkn rimo aku rs...dah cam zooo..kahhhh tp sempat jek tgn ko apdet blog kan...perghhh suspender tol...

ai said...

EL,
ha..meh aku jwb soklan kau tu. Cam entry yg ni kan, dari malam tadi aku dah create. Aku auto publishkan. Sebenornya pg tadi dah terkantoi ngan syapa..keh keh..tersilap time aku publishkan! kahhhhhhh..dia dah nampak entry utk ptg kuar pagi tadi.. :P

nabilah..monitor aku kecik ye?? tungguuuuuuuuuuuu ;P

sis_nita said...

aiyooo.. very d bizi iteww kanss.. besar gabaknyerr mesin potosetet ko ni ai..

shi3la said...

hahaaa...pagi tadi pon haku dah herann...pesal ngan blog kak ai nih..dah kuar kat update blog haku tapi biler click missing imposible..huhuuu salah time kuar ghupernyer...

sonok lerrr dua dua kamcing dok sekandangg maner tak ngaummm jerk..ntah2 en somi kak ct pon wat blog gakkk kahhhhhhhh....

klik klik (^_^)