10.4.09

::TAG DARI ZIE BRUNEI::

Kene jugak TAG dari ZIE GEBUS ni!! Kau saje je kan? Takpe, sebab soklan simple2 bleh la aku buat. ngeh ngeh..Anyway, mekaseh sbb ingatan kau kat aku ni. AI LEBIU GEBUSSSSSS!!


Rules: Here’s a chance to see how well you really know your husband. Cut, paste and fill in the answers, then shoot, you know what to do. The real challenge is to send it to your husband to see how right you really are.



He’s sitting in front of the TV, what is on the screen?
Star Sport 813

You’re out to eat; what kind of dressing does he get on his salad?
Manalah laki aku reti nak dressing apa kat salad. Musti dia soh aku yg orderkan!

What’s one food he doesn’t like?
Hati ayam. Ada kes masa dia kecik dulu. Termakan hati ayam yg pahit tu..hihihi

You go out to eat and have a drink. What does he order?
Teh tarik + Mee kongfu

Where did he go to high school?
Sekolah Arab kat Kelantan

What size shoes does he wear?
5 / 6 – kecik kan? Heh heh

What is his favorite type of sandwich?
Telor

What would this person eat every day if he could?
Nasik + budu

What is his favorite cereal?
Takde la feberet. Kalau anak2 makan coco crunch, dia join le sekali.

What would he never wear?
Baju Superman kot..ngeh ngeh

What is his favorite sports team?
Arsenal kot..ntah!

Who did he vote for?
Eh….rahsia kerajaan tu!


Who is his best friend?
Saya, selaku binik dia.. :P

What is something you do that he wishes you wouldn’t do?
Herrrmmmm …apa yek? Ntah..rasa cam takde je..aku ni kan bini meetali! :P


What is his heritage?

Dah tentu la FAMILY..


What is his favorite colour?
Yg gelap-gelap


What is his habit?
Geget Lidah bila dia ralit. Eh!..bukan aku yg geget tau. Dia geget lidah dia sendiri! :P


What is he proud off?
Macam2. Apa yg dia pernah cakap ngan aku, dia bangga dapat berbinikan aku. (bukan riak, kenyataan ok..hihihi) & dikurniakan anak-anak yg baik dan cerdik.


Lastly, do you think he will read this?

Dia pembaca setia blog aku! Dari rumah ni jelah. Time anak2 sume dah tido kan bang kannnn?


I want to tag all the wifey below :
Rosmah bini Najib Tun Razak..






7 comments:

L!3z@ said...

wah sis...tag rosmah tu..muahahaha...

~~ciklinn~~ said...

mihahahahahha tak tahan aku baca tang saiz spender laki kau tu.... wakakkakakkakakka

nabilah_2908 said...

hahaha..akk tak rosmah..de ms ke die nk jwb tuh... ;)

helena's said...

ahhaha rosmah kene tag,,bgtau la dier..nak gak tau laki tu,,kehkehkeh

sis_nita said...

haaa.. kak mahh.. jangan tak wat tag dari dak ai ni.. kang havoc kang putrajaya.. :P

Anonymous. said...

wah berani mati akak tag bini najib tu hahahaha. kena ISA kang baru tau ;p

shimazahar said...

CAYALAH KAK...
RASA-RASA ROSMAH BINI NAJIB TU NAK BUAT TAK TAG KO NIE.. HAHAHAHHA

WEIIII .. HUBBY KITA SAMA LAA.. KAKI SAIZ 5 DAN MAKAN NASIK MESTI ADER BUDU...

DAH KATA ORANG KELANTAN KAN....

klik klik (^_^)