6.4.09

::FAMILY GATH_PD (PART 1)::

FAMILY GATHERING 2009
TM RESORT, PORT DICKSON
03-04-09 TO 05-04-09

Jom layan gambar2 porno kami masa kat sana....!!

woi!!! kebulor ke kowang ha???!!! itu bukan makan, itu gelojoh bodoh! (pepatah abang long dulu..keh keh)

malam aku sampai tu segala macam tok nenek la makanan aku angkut..

mak ada gak masak lauk, si CT ade masak rendang + kuih melaka.

tp sedey la itu rendang..huhuhu..esok pagi tu dah basi. Sib bek aku sempat bedal malam tu!

woi!! kebulor ke kowang ha????

keadaan kami,
separoh tido bilik, separoh lepak luar..
bestttt!

Along + Aiman si tote mama..

lepak kat luar amik angin malam

Ya Allah..pompuan tak siuman!
semua ternganga bedal ayam cam kebulor 4 hari tak makan!
isk isk..ai..ai.. ;P
Syafiq + Fariz (anak abang long) bawak Atok gi jenjalan amik angin kt tepi pantai..

Menantu Hantu yg seba boleh..CT

baru nk bangun tido..

Arul yg masih lena..pandai kau carik port tido ye..

eeeeeeeee....MISTIK!!!
hihihi..tu iena le, tgh semayang subuh ;P

Pezal + Fawza
amik angin pagi kat luar
bapak2 ayam sedang gigih meniup pelampong.
bukan takde pam, tp lambat beno!
Fuhhhhhhhh..Fuhhhhhhhhhhh

anak-anak dara aku sedang dingorat..

Ya Allah Alonggg!!
macam alien rupa kau..

Peace!!
mmg kalakar wei, kalau dia posing musti angkat tangan cam tu.
Konon peace le..
wei Opet, tu bukan peace. Tu macam nk baca ikrar!!

Arul layan prasaan..

Along + Anis

Tote Mama, Aiman
sonok betul dia main kat swimming pool!
Tp laut dia tak suka..

bestnye...

ntah apa yg di cebekkan tah si Opet ni!

Si Kembar amik angin laut pagi..

Gedik santai si kembar,
AJ + ARUL

AJ + Me

yeahhhhhhhaaaaa!
makin kronik tulang blakang kau arul oiiiiiiiiiii..

me
artis dari Damansara Damai..AJ

kau korek apa tu?

iena + family

sian mak..sengsara sakit gigi!
sib bek hari Ahad tu dah ok..

Abah relax baca paper

aik!
pakai pelampong tu..keh keh
takut aku mati lemas wei.
aku bukannye reti berenang.
aku bedal pelampong anak aku!

yea yea..
Pezal jadik kepala ketapi..
tut..tut..
best ooooooooooo
Sampai ade sekali tu boleh tak prasan Angah dah terbalik!!
Ya Allah..nasib baik lps tu ade yg nampak..
pelampong angah dah berpusing,
anak aku kat bawah!!
Adoiiiiiii..sian dia.. :(

masa Angah lemas dlm air tu, kami duk kalut la..
yg BB relax je berjemur sambil makan kopok!

Peace lagik!

Fariz yg se'klon' ngan Abg Long aku!

Cak!!!
ni le keje Aiman tau..kejap2 kang dia nonggeng.
Dlm jubo kau tu banyak cacing ke nak oooiiii..

Fawza yg chumel cam anak patong.

8 comments:

saveme_zero said...

lamanya x g PD..tingin ler.

Tinie said...

bestnya family ko k.ai.ada gather2 plak..family ko mmg hafenningg...aku sokaaaaaa

Bibu said...

best kan famili gathering..aku pon tgh tunggu thn ni plak..PD ape2 mmg best jugak ler walopon ayor laut tak senonoh sket hahaha

nabilah_2908 said...

hrumm..tulltul..mmg besh..happening jer 1 fmly nie.. :)

T.u.Y.a said...

wahhhhhhhhhhhhh..besh giler..

elly @ suely said...

meriahnyerrrrrr.... besssssssss

~~ciklinn~~ said...

wah syok tu kak....jalan2 ramai camni kan..

mmg haapening pamili kak ai..

sis_nita said...

puhhhh.. ai.. ko kanss.. kena hati2 tu bila bebudak kat kolam renang.. akak teringat tragedi sedara akak.. huhuhu!

klik klik (^_^)