14.4.09

::BUCHUK AKU::





Aku yg berat giler badan nk bangun. Nak masak megi pon aku malas.
Ni pon aku gagahkan jugak adap blog. (larat pulak...! :P)
Pssssstttt! mandi pon tak lagi ni.
Aku gosok gigi, basuh muka ngan sabun magik & tukar spendot je!
ngeh ngeh..
camne nk mandi? Sejok!
nak jerang air, tak larat nak angkat cerek.
Umah murah aku ni bukannye ade water heater..huhuhu..

Bantal busuk aku..
lama dah ooo bantal busuk aku ni!
ntah macamana, anak2 aku sume ada bantal busuk memasing.
Along punye dari umur dia 4 bulan. hihihi..
Tp kalau kowang tgk bantal busuk Abg Long aku, mau kowang KOMA tau!!
dia punye yg kusyen kusi rotan dulu tu. ya ampun!!!
kowang bayangkan la, kusyen tu umur dia dah 30++ tahun tau!
Tp tulah kan, dapat pelok bantal busuk ni..mmg heaven! nyamannnnn je rasa..


18 comments:

nabilah_2908 said...

haha...sm la kite..ade gk bntl busuk dr kecik g..hihihi..

org lain kalu bau sure nk pengsan..tp bg tuannyer sndiri sure sentiasa wngi kn..hehe.. :)

kak...muke akk..even tgh skt ni mmg cm ank dare lor.. :)

jiejah said...

oitttttttttttttt muchuk ..larikkkkk.

sis_nita said...

ai.. ni akak waning ni.. ko jgn nak mengada wat TAG pasal bantal bucuk lak yerr.. kehkehkeh..

MUMMY ILA said...

huhu nasib aku xde bantal busuk. hehe..
aku xleh tido kalau xde kain yg selimutkan kaki aku yg lawo ni.

~~ciklinn~~ said...

miahhahahhahah owh adap blog larat yer kak...kak aku pun baru jer mandi nie... hari ni mmg malas bangett....

aku takder bantal bucuk.....

elly @ suely said...

aku pon ade 1 hehehe... tp qmie suke dengki... nak tido nak gak pelok mama die nye bantal busuk... die punye x mo haiihhhh... ekekeke

Rafizah Nordin said...

bantal busuk aku dah ilang mane tah...skrg aku peluk badan busuk tu pulak...wlpun acem tp aku suker heaven gak baunyeee bdn laki aku leeee muahaha!!!

☆ lieya latif ☆ said...

kak, seksi la pic ko yg first tu...suek aku tgk tau....

eiiiii mak budak ni ade bantal busuk jugka ker....keh keh keh buruk perangai ko kak (sebenarnye aku pun ade, nak kawin jek mak aku terus bakar....ces!!!...nasib baik dpt ganti bantal idup ...jgn kate peluk, macam2 aku boleh buat kah kah kah kah )

el said...

aku pun ada bntl busuk...kalo ko tgk2 gmbr aku kat blog..terperasan x ada bntil kecik kaler biru mude munge2..kahhhh
harum semerbak...od pun baling kat dinding kalo dia dpt..kahhh

fazilzura said...

kak mon , bucuk smp ke KLCC ni hah .. adeh

Nur Syafawati said...

woiiiiiii..bersenang lenang ko kat umah yer!!!huh..jeles!jeles!!huh...eeeee..x malu..dah tua2 ade bantal busuk!!!

*MaMa HeRdA* said...

'Kak "ayah" akak ade bantal bucuk x?'...hahahaha..statement anak2 remaja ni..hehehehe..fhm2 aje le..

Tinie said...

muka ko sama mcm anak ko along ko..

KasiH said...

Get well soon..

helena's said...

memang kak,,kalo bau bantal busuk dia punye nyaman tu..haha

shi3la said...

kakkkk makan hubattt yerk..moga esok takyah gi sepital dahh..sembuhh cecepat tau..!!

D.O.U.B.L.E...S said...

kak sekali pandang ko nie mcm aong lak aku tengok...muda jelita walaupun dlm kesakitan...

Bibu said...

kaah bantal musuk..aku nye tepaksa simpan dlm storage box ..kene tunjuk contoh yang baik untuk anak2..hahaha podacit!

klik klik (^_^)