17.4.09

::AWARDS::


Mekaseh bebanyak kt kowang yg murah hati bagi aku award. Kan best kalau award2 tu datang skali ngan duit!! kahhhhhhhhhh...


Tomeikan kucin ni????
Kucin ni aku dapat dari
EL PINGU.
Sib bek kau kasi aku kucin El,
kalau oink-oink tak tau le aku!

kahhhhhhhhhhhh...

ai lebiu so much El!!! muahhhhhhhhh

(bini kekasih gulapku) :P



Yang macam lencana tentera laut ni pulak dah 2 kali aku dapat.
Tp aku berbesar ati nk tepek jugak kt sini.
Kali ni award ni aku dapat dari T, sorang housewife yg cemerlang!

hihihi..aku suke tgk tugas2 kau menguruskan anak2 dan umah,

walaupon skang ni kau agak malas nk masak..keh keh..
TQ T..ai lebiuuuu..


Award ni jugak aku dapat dari SYAFA

yg kepala hotak dia agak biol sama cam aku gak.
Tapi sebiol-biol dia pon, aku sayangggg sgt!!

mekaseh syapak..muahhhhhhh

3 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

alamak...aku tak gantung lagi ler award dari kak tie tu kak ai...

thanks kak..
jgn lupa click hari2 tau...

Big Mamma Bukhari said...

i lap u too lah akak... muah! muah! muah!
hem.. 3 kali muah jugak itu!!
t dh tepek award akak kat blog t tu..
kak ai.. have a great weekend ok!
ceria2 selalu..
jaga kesihatan.. rajin2 makan ubat tu tau!!
tq rajin singgah di blog t..

ppb_ppkp said...

tq kak ai..
jgn lupa amik tag ek...
buat pe tu???x kemana ke??? imah keje ni..

klik klik (^_^)