17.4.09

::MENGGUNUNG!::

Aku still kat umah lagi ni. Anak-anak aku mmg laki aku tak kasi dok skali ngan aku dari aritu lagi. Mmg dia hantar ke nursery. Aku pon tak larat nak mengebohkan anak2. Macam pagi tadi, giler bapak sakit la blakang badan aku ni. Ya Allah!!!! baring pon sakit tau. Nak bangun lagi la..adoiiii...tak dapat aku nk cerita camne sakitnya tu. So, pagi ni lepas aku sarapan..trus aku telan dadah tahan sakit tu skali ngan ubat2 rutin aku. Baru leh gerak skit. Pehtu..rasa bosan melampau lak. Aku pon carik kerja yg boleh aku buat sambil duduk (selain hapdet belog ni la..keh keh..ni pon tgh lalok tau. Ntah brape kali aku reverse taip sbb salah ejaan..kih kih). Ok..sambung. Then, baru aku tingat menan anak2 aku yg kecik2 tu dah lama giler aku tak kemas. Dah tentu2 la bercampor ngan sampah la..yg dah terkopak pon ade..lego pon dah bercampor, menan masak2 pon dah bercampor..so, pelagi kan..aku pon stat la operasi membersihkan menan anak2 aku tu...Dah macam keje kat kilang lak aku rasa masa nk bagi-bagikan dlm bekas.. kehhhhhh..

Ha..amik kau!
longgokan menan kecik2 anak aku..
menggunung!!!

dah bercampor aduk!


setelah dikutip,
yg mana dah rompong tu aku campak je..!

dah siap!!

LEGO
tak tau la leh tahan brape lama..
sbb kalau dowang main sendiri ok tau..
tp bila ade budak lain join main, anak2 aku jadi gedik!
simpan pon main campak2 je..
isk..
bila ade org mengada-ngada sungguh perangai!

menan masak-masak..

bear-bear kecik

campor..
yg besar2 skit

yg kecik-kecik

12 comments:

nabilah_2908 said...

bynknyer menan ank2 akk...penuh 1 tikar tu..huhu..

helena's said...

tu 4org punye menan ye..4org pun dah banyak cenggitu..hehe

*MaMa HeRdA* said...

adeh...aku bab2 menan ni yg maleh nk kemas..dh leee..kecik cenonet sumenyeee kn k.ai..adehhh..penat tul klu mgemas je..kdg2 aku main humban2 je..

Zanna_MamaBatrice said...

byknyer menan anak ko kak
batrice nyer menan boleh kira
laki aku kedekut kuar duit beli menan anak...kuar duit beli rokok boleh plak....

sila VOTE utk aku yerk kak ai...gi ler blog aku...he he he

el said...

wei aku ternpk kasut pink tu pun menan gak ke...muahahahah gelak syaitan bak kata shi3la...

Bibu said...

HOH...ni sume menan 4 org?gile byk..kalo sape ade soang anak tapi menan menggunung camni, tataw la tuh!

pss: umah aku pon byk mende2 serabut ni..yang herannya..aku beli ade tak sampai 10..tapi dari mana dtg yg lain2??heran sungguh aku!

nasz said...

byk nye menan, bahagianye aku jd anak ko kak ai. wakaka...

ayien78 said...

apa lagi...buat la garage sale

atie said...

Bagusnya ai...mainan pun ko separate dengan baik sekali ye...KAGUM SUNGGUH...hihi

elly @ suely said...

sampai kan menan p0n k0 nak kemas yer kak... rajin sunguh......

sis_nita said...

walaweiii.. leh wat kedai mainan tu ai.. manyaknyerrrr..

peej said...

hoih..mmg menggunung..aku kecik2 masing2 ada bakul sendiri..boleh main 2 jam je..lepas main kena kemas sendiri..kalau x kemas..lepas tu leh main 3 hari..so harus la kemas kan..kalau x melopong je tgk org lain main..

klik klik (^_^)