6.4.09

::FAMILY GATH_PD (LAST PART)::

Mmg best giler! Aku suka la tmpt ni. Pantai dia jernih je. syioookkk je. Tp aku jenis penakut. Aku main kt tepi2 je. Main ombak. Tak berani aku nk ke tengah! hihihi..



BB paling sronok main pasir

Syafiq + Along
dah macam lembaga itam dah aku tengok dowang ni!!

Abg Kaman + Me
aku macam bunting 5 bulan pulak!


AJ D' Vass

Kakak AJ D' Bom Atom!


BB teruja main pasir

me + AJ

the twin
Happy!!
Dilah + Angah + Fariz

Anak Iena, Dillah

Mama + kids



Duyong ke Dugong tu???
the notty, BB
The Cronic Team
Arul + Me

my lovely Mak + Adek

me + mak

Adek pon ikut...


yg kat bwh tu kak ipar aku, K. Jilah.
bini abg long aku

Sleeping Babies

Jenoh cik CT jaga anak2 aku ye..

Hep! Fawza curik2 makan ceklat ye...
Jgn memain oooo..Datin Rubi @ Cik Biah Din tingin nak naik banana boat!
berani oo org tua ni.
aku + CT HARAM le nak naik..uiiiiiiiiiiii..gayat!
Tp aku pelik apesal dowang panggil 'BANANA boat'
walhal aku tengok boat tu bentuk pensel..isk!

blagak kau ye!

Melonjak kegirangan nak naik binatang tu.
Gilo!!


bubyeeeeeee
cucu-cucu merelakan pemergian nenek mereka yg agak ting tong..
berani giler! huhuhu


Kami yg penakot!!!!

uiiiii....sayupnye!
tp boat ni dowang tak terbalikkan sbb ade org tua + ramai pompuan.
biasa dia mmg sengaja terbalikkan..
adoiii..mampos aku!

Mak + Us
anaks + menantu hantus
Dugong Cronic


Me + CT

Abah tengah pujok Along yg sibok nk naik banana boat.
Tak boleh nak oiiiiiiii..kali ni dia nk mengganas!
yg naik sume jantans..isk budak ni!
Kali ni turn Jantans lak naik.
Mmg kali ni budak boat tu ckp mmg ganas la..
nak terbalikkan banana pensel tu 3x..
ha..amik!
dari kiri : KAMAN + AJ + SAM + ABG LONG + ARUL + SYAFIQ + PEZAL

BUBYEEEEEE...
Mengucap bang!!! sob..sob.. sib bek tak menjande aku wei!
mmg giler ganas la. Sampai si AJ surrender..
huhuhu!
Anak2 aku keletihan..

Arul + Adek

malam last kat sana..

tengok la tote aku ni.
pantang org isap susu, mmg dia nk rampas botol tu.
pastu dia sedut 2/3 kali, dia campak!
keh keh..
Opet pon kene gak..
kat tepi, yg cute tu anak Abg Long aku no. 3, Hurin
Adik dia tak ikut skali. duk kat umah ngan bibik.
kecik sangat lagi..
bebudak bekpes kt luar.
senang trus terjun pool

Opet makan roti canai ngan Pak Su Arul

tengah tengok rakaman video naik banana boat..
huru hara aku rakam!
mana tak nye? sampai 3 camera aku kene pegang tau..

Iiena + kids, Dillah + Fawza
Dato' Ali Din Botak
Iena + Family

WOW!!!
Arul D' Cronic

Aku paling suke gambar ni...
hihihi..

Our Happy Family


Intan punye ooooo...!

15 comments:

sis_nita said...

pueh akak menatap gambar2 ko yang very d meriah ni kansss..

Nur Syafawati said...

sonoknyerrrrrrrrr..coti2 malaysia ngan adik badik yg ramai!!meriah eh..huhuh..bile aku nak gi bercoti ni!!weh kak ai..dapat lak ko apartment nama INTAN TU..kebetulan ke mmg korang amek nama tu weh...sungguh coincident eh..

Rafizah Nordin said...

aduyaiiii besannnn...beshnye g holiday!!!aku pun tak penah naik banana split tu, eh banana boat tu hahaha!!!tp klu ade peluang mmg aku nak naik.tungging pun tungginglah!janji aku merase!

elly @ suely said...

kak ai... aku pon panggei qimie tote mama... dr kecit lagi aku panggei camtu kahhhhhhhhh manje2 gitu... adik twin akak tu dah mcm artis aku nengok hehehe... ape pon, gather2 ngan family mcm ni mmg bes wooooooo pastukan, tiap kali berkumpul mst citer balik kenangan2 tu kan? kahhhhh

Tink said...

ambo segonok nye engkau heheh!!!

nabilah_2908 said...

HRUMM...xberbelang ke muke tu kak?

f.i.e.z.a said...

meriahnyaa!!suka suka!

Emy Omar said...

Wah..cuti-cuti malaysia ko ye kak..dah puas berjalan tu rerajin sikit buat keje..

iera_ayen said...

sonok weii dpt kumpul satu family ... nak2 family besar, meriah sioootttt... aku last gathering aritu kat lngkawi..dis year plan nak naik genting, ntah jd ke tak... x tau lg

*HeRdA* said...

ya rabbi k.aiiii..selain perkataan meriah ape lg yg nk mgmbarkan meriah haaaaa...aku pki pkataan kocok le...hahaha..k.aiii kocoknyeee aku tgk ko & family2 kooooo..kocok sgt!!! aku sgt kocok melihatnyeee!!!

ctm-cak'on said...

sonoknye k.ai oit! family sy x pnh gath jauh2, kat kg kami je la tempat utamanye, syok lak tgk akak n family sampai kat PD tueh, leh kasik cadangan kat pak sy nieh, hehehe...

**mcm hanoymoon lak k.ai yg b'peluk dgn abg kaman tu, ekekekek...

shimazahar said...

uihhhh..... MERIAHNYAAA...
orang rasa la kan kak... minggu tu.. family ko jer yang meriuhkan PD tu... hahahhaaa...

perghhhhhh salute laa dekat DATIN RUBI tu... berani tull datin naik BANANA Boat tu....... aku pun penakut kak oiii.. nak lagi kalau dia terbalikkan boat tu.. ..

☆ lieya latif ☆ said...

pergh...meriah gile kak...aku suke laa ko golek2 duyung tu...dah le badan cantik so cantik ajek aku tgk....hah!! kembang laa tu he he he he

kak, family ko mmg hu ha kan kak...seronok kalo satu kepale camni n jenis tak kisah, senang nak berjalan2 kemane2.....

♥ Eda ♥ said...

part kucing ikut tu yg tak tahan tu..bole la plak eh..tak larik plak dier...hehe comel kucing mak kau mek..rasa nak culik!!

peej said...

kau kategori duyung ok..aku ni kalau masuk mmg ketara dugong..

klik klik (^_^)