21.4.09

::MAKAN-MAKAN::


Lagi aku nk tunjuk makan-makan! keh keh..saje nk kasi kowang leleh. Biasa aku je yg leleh tengok blog kowang!

Ni masa malam sabtu aritu. Tingin pulak nk makan kat Kampong Baru kononnya. Tak penah umur nk ke sana. Giler arrr! Camtu ke azab nk makan kat sana? Elok je masuk pintu gerbang tu, giler bapak jem! adoiii..kalah cam nk aku dtg keje lak! Tak bergerak! Aku kengkononnya nk pegi makan kt tmpt kawan aku ckp best tu. The Ship ke apa..tp tak jumpa. Nak jumpa camne? bergerak pon payah! Anak2 aku ni pulak spesis yg tak leh lambat makan. Dah tu mengantok cepat. Masing-masing dah merengek..isk! nasib baik laki aku jumpa 'lobang' nk pusing balik.

Keluar dari situ gi makan restoren yg kat tepi jalan tuju ke Jln Sultan Ismail tu je. Boleh tahan gak la kedai ni. Siap ade Org main ghazal bagai. Tp masa kitaorg sampai tu dowang x main lagi..Yg kami pon tak lama kat sana. Anak-anak sume dah ngantok. Tapau je chicken chop tu bawak balik umah..huhuhu


eeeee...geram aku ngan budak ni tau!

weeeeeeeekkk!



dah stat..

mine!

mmmbeeeeeekkkkkkkk

chicken chop aku order 2

skali ngan laki aku makan..tp tu pon tak luak!

tapau je..makan esok paginya pulak..




11 comments:

sis_nita said...

len kali kalo tak luak, ko tepon akak taw.. akak tulun luakkan.. kehkehkeh..

el said...

nak jugakkk nak jugakkk ...

aku tgk si opet tu dah besor..cam dak sekolah rendah..hehehehe

shimazahar said...

oiii.. akak oiii.....
nak makan dekat the ship ker...
kedai dia betul-betul sebelah dan selorong masjid kampung baru...
perghhh orang pun dah lama tak pergi makan dekat area sana....

ppb_ppkp said...

sodapnyeee........huhuuhuhu... saya imah suka lamb chop....mbekkkkk

jiejah said...

cam nak geget jek molot si opet tgh merengek tuh wakakakaka

Anonymous. said...

hishh siapa cakap entry kak ai tak menggiurkan? tuu entry sebelum ni tuuuu, yang mi kicap tu, ingat tak terliur ke? ;p hik hik ...

miss♥wahida said...

adoi sedapnye tgk kambing tu...mbek..mbekkkkk....

♥ Eda ♥ said...

wahhhh menu menyelerakan..mcm mkn kat victoria station plaks..hehe...

elly suker cebek eh..selalu gambo cebek je..jarang tgk dier gambo sengeh sampai tinge..hehe..yg penting rambut dier cun babe..mcm teknik rebonding..

FaizAmYAirieL said...

sodapnye nampak menu2 ko tu kak ai..sungguh menyelerakan...ni yg aku rase nk mkn chicken chop black pepper ni..ekekeke

Nur Syafawati said...

terliur lak aku nengok kambing tu..tapi malangnye aku x mkn mbekkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...kahhhhh
cepat2 anak2 ko tido yer...mmg susah la nak mkn luar gini..hehehe

atikAh KAKAKA said...

kak aiii !
hee*
dh lme seyh tak comment ,
dok bace jew :D
eee ,
kte org jb pongg pena g mkn kt the ship tuhh .
kak ai tak jmpe ?
ekeke ,
belagak nihh .
ngehh ^^,

klik klik (^_^)