6.4.09

::TM RESORT PD::


Hari Jumaat aritu kami satu family ngan mak abah bagai berholiday kat PD. Mmg kami tetiap tahun bergahtering kat sana. Memula tu ingat nk book kat Tiara. Tp tak jadi sbb mak suke duk tepi laut. Kat sana kan tema air. Utk bebudak mmg best la. Tp org tua mana suka. Biasanya pon kami sewa under MAS (abg long) / TM (iena). Memula tu dpt kat Tanjung Tuan (MAS) tp weekdays. Ntah macamana dah mmg rezeki kami anak branak dapat yg TM punye. Dah le tu. Bos punye lak tu. kihkih..best kan Na kan? Rezeki..so, takde la kami menyewa sampai 2 bijik sbb luas. Kami amik sebijik je. Selesa & Cantik. Yg paling best tu, pantai dia JERNIH oooo! kau pegi smp tengah pon leh nampak kaki tau. Pehtu kat sana happening gilos. Macam2 aktiviti ade. Kalau kowang nk pegi, carik la hotel2 kat area Telok Kemang. Mmg happening la kat sana. BEST SANGAT!!!!!!


lobby

ni le 'rumah' kami, Sri Intan

tepi laut..mmg dekat le ngan pagar 'rumah' kami

damai je...

uiks!! itu panggilan manjaku! ngeh ngeh

memacam xtvt

naik pelampong tarik ngan bot.
gilo! aku gayat oooo..


6 comments:

KasiH said...

bestnya..bila laa nak berendam laut lak nih...

grow2g3th3r said...

wah.. best tu ai... Actually, aku pun dapat gak rumah peranginan TNB (aku kan keje TNB)pada 4-5hb APril hari tu.. tapi sayang.. aku tak p sebab busy.. Kalau aku p.. gerenti aku boleh jumpa ko ek.

♥ Eda ♥ said...

wah ko naik banana boat ..sgt berani!

eLYies said...

wow...syoknya pi gatehring family...tempat pun best

Nur Syafawati said...

kak ai!!!nape gambo permandangan jer!!gambo korang anak banak keluarga blum lagi eh??ade part 2 eh..heheh..x sabo nak tgk aksi2 gediks anak2 ko..upload la!!!

elly @ suely said...

sonoknye... sonoknye... smpi ati ko tinggal kan daku kak... hikhikhik

klik klik (^_^)