26.4.09

::DOGGY::




Hanjing 2 ekor ni mmg dibela tokey tempat keje laki aku. Kononya nk menjaga keamanan le. Takut pencuri masuk ke store ke, apa ke kan. Mmg besar giler ok anjing2 ni. Kalau kowang tengok pon cam cuak la jugak. Tapi sebenarnya..keh keh..giler sopan anjing2 ni tau! harap besar godang je lebih..tp penakot yg amat! kahhhhhhhh..slow motion je dia 2 ekor ni tau. tapikannnnnnnnnn....

Skang ni dowang dah takde. Ade 1 pagi tu aku hantar laki aku gi keje..tengok2 terbaring je yg kaler ceklat tu kat dpn pagar store. Aku memula ingat dia tido. Tp bila tengok dekat..dah keras!! Pastu laki aku lak ingat kene langgar ngan lori. Tp takde lak kesan darah. Rupa2nya dowang kene racun!!!!!! 2-2 ekor mati dalam tido camtu tau. huhuhu..siannye..aku cam tau je sape punye keje! kowang ingat tak yg aku ckp kt depan tmpt keje aku ni ada kedai makan mat bangla yg menegang je bila tengok pompuan tu?? Ha..ntah2 dowang la punye keje! Anak2 dowang mmg suka sangat sakat anjing tu..tp ntah la..aku rasa je..

Dah nasib..



6 comments:

ppb_ppkp said...

lawak je aku dgr anjing tu penakut...ihihih

ummu_hanis said...

kesian nye anjing tu mati seksa kan?

T.u.Y.a said...

dah nasib anjing tu kan..nasib baik la mati dengan aman..heheheh,kena racun..dr mati kena seksa dera kan..

tajuk n3 kak ai x membuatkan aku mcm gelojoh je nak baca..hahahaha

kirana@eja@ummikmal&irfan said...

ISK>>KO MCM TAU JEK EK HANJENG@ TU NAK MATI YE KAK>>>SIAP AMIK GAMBO DEME BEDUA AGIK>>
KE KO YG EHEM2 KAN DORANG NIH>>KEKEKE

tajuk entry ko tuh..aku ingatkan hanjeng2 tu yg beraksi..selain ko..hiksss :p

♥ Eda ♥ said...

larrr kesiannya..jahat la sesape duk racun tu... wpun pun anjing tapi dier tetap makhluk tuhan yg kita kena kasihan kan kan kan...doggy kat sini kan mek semua dilayan mcm manusia...exclusive gileee... bersih pun bersih..n berdisplin juge...geramm je tgk..hehe

el said...

sempat lak ko snap gmbo anjing tu ek..hehehehe

klik klik (^_^)