3.6.09

::AKU MEMINJAM NGAN ALONG!!::


Muahahahahahaha..!


Apa kau ingat aku dah ilang akal nk pinjam ngan Ah Long???? Aku pinjam tudung ngaji anak aku si Along tu la! kahhhhhhh...

Alonggggggggggg, mama pinjam tudung ngaji Along ni ye? Along kan tak pakai. Along balik sni balik nanti mama pulangkan la balik.

Huhuhu..ni la nasib si tokei kodi. Jual tudung cantek2 tapi sendiri pakai yg kokak. Takpon aku pakai yg reject je ooo. Mana tak? Bila aku berkenan ngan mana2 tudung ada je org order tudung yg aku nak tu. Takkan aku ckp takleh lak kot! (ni sama kes ngan si Ceera tu le! kahhhh..) tp kan, lepas ni aku ingat. Masa aku beli stok tudung baru, aku nk asingkan awal-awal la. Nak pentingkan diri sendiri jap. keh keh..boleh? Sian aku, jual tudung tp sendiri pakai yg biasa-biasa je..uhuks!



melaram ngan tudung ngaji Along!

(asalnya dulu tudung ni aku punye..beli kt psr malam $10 je..)




~Ha...sape2 yg tanye aku camne caranya nk masuk nuffnang + tip2 nk nuffnang ni kasi kowang duit, kowang gi tengok kat blog CEERA. Kat tepi tu dia ada bagi tutorial pasal nuffnang ni. Kowang kebek la blog dia. Sbb aku pon blajar dari sana gak. Boleh kan Ceera? Pinjam sat ye blog kau. (ni pon leh tambah hit blog kau ni. muahahahahaha...). Mekaseh ye bini Ciput..



5 comments:

elly @ suely said...

w/pom rm 10 santek la.... belah tgh ke nie kak? mcm yg aku beli tu jer hehhe...

helena's said...

tertipu suda...haha

MUMMY ILA said...

mama ni dah la KAKI burukkk....SIKU pun BURUKKKK!!!!!

dah bagi amik balik << ayat along...wakakakakaa

shi3la said...

alaaaa kakk ko pakai tudung besa2 ponn santekk gakk..:)

el said...

aku suke la gmbo ko yg ni..sweet sgt...sbb ko pki along pya kot...hehehehe

klik klik (^_^)