2.6.09

::EPI BESTDAY SAM::


EPI BESTDAY SAM!!!!!

Sam ni adik seibu sebapak yg keje seopis ngan aku. Alaaa...kan biasa aku tulis CT + Sam tu. Dia lah. Laki si CT. Dah le seopis, sedepartment lak tu! aihhhh...camno tu? kek kampong den nampak lobang idung ekau, kek tompek kojo den nampak lobang idong ekau, bilo cuti jenjalan pon nampak gak lobang idong kau. morato-rato!!!! kahhhhhh...

Camne leh sedepartment? Mulanya dulu aku bhgn technical, si sam bhgn document. Ntah macamana DC kat bhgn document benti keje lak. Bos aku mmg kalu boleh takmo amik org baru. Dah dicampakkan aku kat sana. Makanya aku + sam setempat le skang ni. Duk kt bilik yg sama. Jaga document. hihihi..uiii, kitaorg dah keje kat sni dah nk masuk 10 tahun tau! Bangga mak nyah! Tp aku lama skit dari Sam la..

Dulu kalau sambut bestday mmg meriah gilos. Tetiap bulan ada sebeday staff. Siap potong kek bagai. Buat collection beli hadiah la..tp skang ni staff kt opis ni ciputtt je. Yg Ado-Ado je...huhuhu


Anyway, aku nk ucapkan hepi sebeday utk kau ye Sam. Semoga kau akan sentiasa diberkati Allah hendaknya. Semoga kau murah rezeki dan panjang umur..




terimalah hadiah yg x seberapa dari kami kt opis ni...


senyum kau tu ikhlas ke tak sam?

wahhh..
harini dari baju ke seluar
semua hadiah dari isteri terchenta, CT
encem kau sam!
JAM pon lawa ooooo...

bertuah kau bini kasi hadiah
'sepersalinan'!
dah macam hantaran lak..keh keh

Haruslah ada muka aku yg makeup cam topong gomak ni!!
tak makeup, mcm mayat aku tengok..pucat lesi.
Dah makeup tebal 6inci lak, cam badut!

kahhhhhhhh..
kutuk diri sendiri takpe..
PEDULIK!

dia sibuk bercerita pasal aiman, anak dia pakai beg..
ngeh ngeh..



Jam dari isteri terchenta..
smart!

Org yg bertanggungjawab membeli hadiah tersebut..
Lynnda Gebus.
.




NOTA BUNTUT: UNTUK ADIK IPAR AKU, BEDDY. HEPI SEBEDAY UTK KAU JUGAK. SMALAM MASUK UMUR KAU 32 KAN? EH! 23! KITA KAN SEBAYA...AUWWWWWWW...UNTUK KAU PON AKU DOAKAN SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI, SEMOGA PANJANG UMUR & SENTIASA DIRAHMATI ALLAH SELALU..AMIN..(aritu kau order tudung 2 kontena, jap lagi sampai le kt depan umah kau tu. kau bayar tau!!!) nuahahahahahaha...



4 comments:

helena's said...

sam tu da kawen ek..haha

FaizAmYAirieL said...

hapy sebeday sam!! ehehe....wah dapat sepersalinan tu...

kak cahaya said...

salam ai...cammne kesihatan sekarang...ok tak...lama tak masuk sini...mcm2 dia dah update...

MUMMY ILA said...

hepi befday to abg sam a.k.a laki kak ct & ayah aiman cute. semoga panjang umo..murah rezki & happy selalu...

akok ko ni kasi tu je??? iskh... kedekut laaaa.tol x sam..kan..kan..kan.wakakaaka

klik klik (^_^)