10.6.09

::LIPAT KAIN DAPAT ENPON!::


MARI! MARI! MARI!
Sape nk tolong aku lipat kain? aku kasi enpon free! Lalalalalalalalalala...



Takde la wei! mampos tertonggeng aku kalau kowang betul2 beratur depan umah aku berebut nk tlg lipat kain! Sebenornya, aku mmg dah lama niat nk belikan laki aku enpon baru. Ala..yg murah2 tu je. Kalau kowang tgk enpon dia skang, bleh koma kowang terkejut tau. Sius aku ckp. Dia nk tekan nombor ngan huruf nk sms pon jenoh. Sian aku tengok. Yang ada pon enpon lapok company tmpt keje dia kasi. Ada rezeki skit ni, aku pon belikan la dia enpon. Nokia 2330 (kalau x silap aku la). Murah & Cantek. Jadik la..asalkan dia selesa guna udah..Along pon aku ada belikan jugak. Tp dia tak tau tu. Aku nk suprisekan dia nnt. Enpon dia skang pon dah tenat. Tunggu nk kojol je. Aku dapat beli enpon along tu $100 je. Tp aku suka gak sbb aku beli ni yg Nokia original punye. Bukan yg underwater world punye. keh keh..


lipat-melipat

yeahhhh!!! dapat enpon!

cantek gak kan? walaupon murah :P

laki aku punye..

along punye..


tak bukak lagi plastik dia..
saje nnt nk suprisekan dia
tp sian lak kan? takde camera..
takpe la, kalau dia nk yg camera..aku tukar je ngan aku punye.
Aku leh pakai yg ni je. Aku x kisah langsung!
Sbb ngan enpon ni asalkan leh contact org sudah..

14 comments:

atie said...

Betul3 janji boleh contact kan, bagus ko ai baik hati, tuk aku takde ke??heh heh.... tetiba!!!

grow2g3th3r said...

betul tu ai.. janji boleh contact dan SMS, itu dah lebih dari cukup... aku pun,.. idaklah beli HP yang mahal2..tak termampu lagi..tapikan, kalau ko nak 'hadiah'kan utk aku.. aku sudi je menerimanyer...! hahahahah

ummu_hanis said...

akak plak beli enpon aritu siap kene lengkap semua pangsyen. tapi yg paling murah sekali. takde de akak nak beli htc kebende ala tu sume. sama je.

*syafinaz*me,my self and i... said...

wahhh..lipat baju dapat enpon..best tul lah.ai..ko longgok kain baju banyak2 nnt aku dtg lipat.pastu sblm balik ko adiahkan enpon tau..nak blackberry..kekekekekeeee

JiEjAh_DeEn said...

tantek gak tu ai ,
baper hengget hp laki ko ..aku pun nak beli hat murah² gak ni.
hp akupun dah leh join keta ko jadik tukun hehehe

elly @ suely said...

aku pon sm kak, x obses pada hp nie, baru ni je dpt yg canggih sket adiah dari laki aku hehehe...

D.O.U.B.L.E...S said...

kak banyak ke lagi kain yang nak lipat kat umah ko tu...aku pun tak suka lipat kain tapi sebab kan lipat kain dapat hendpone aku pun nak g tolong lipat la jugak ada lagi keeeeeee?????

AieZa said...

ala henpon morah pn ok.. henpon aku mahai pn aku x wt pe.. rasa nyesal beli lg ada.. lenkali nk pkai henpon biasa2 je ah.. xyh memahai.. yg morah pn santekk..

MUMMY ILA said...

bestnye dpt bini & mama cam ko ni ..adik angkat ko ni xde ke enpon sebijik?

Bibu said...

aku pon naak..henpon aku pedas tercelup sup wakaka...aku pon samala janji leh ckp..ade 3g (yg murah je) pon jrg gune melainkan aku suh aben aku beli brg..pulak tu de tataw brg ape..men tgk brg kat situ ..boleh gitu? ekeke

fazilzura said...

wahhhhhhhhhhhh
x pe la kak mon , janji ikhlas..
abg kaman sure senyummmmm smp tinge..
ml2m pun tido dgn enpon baru kut

sayalahfaizul said...

akak... aku nak jugak, fon aku kan ilang...

bunga raya said...

blogwalking di malam hari berkunjung ke rumah sobat baik yang sudah kenal ataupun yang baru kenal salam hangat selalu kawan

Abah said...

aku datang membawa sesuatu yag sekiranya membuat rumah yang kudatangi itu merasa senang dengan menyapa sobat sobat

klik klik (^_^)