8.6.09

::PAGI SABTUKU::

Bekpes pagi sabtu aritu mmg tak kuar mana pon. Tinggal ber3 je pon. Cam tak best lak..tak meriah. huhuhu..Hari Jumaat aritu aku ada order roti sosej dari Kak Yong. Dia ni banyak betul boong tudung dari aku. Rajin lak dia buat roti sejuk beku utk dijual. Aku pon tingin nk try. Siap delivery by hand lagi tau! Laki dia hantar trus ke opis aku. Walawei..bagusnye service..

Kalau kowang nk rasa, leh la order dari Kak Yong tu. Call je nombor tepon yg ada kat gambar bawah ni. Tp dia leh hantar area KL jelah. Kalau x silap aku umah dia kat area cheras tu..Try la. Sedap wei roti dia! Goreng pon kejap je pon..bukannye lama. Aritu aku beli 3 peket. Aku ingat dah bukak skolah nnt nk order lagi la. Senang anak2 aku bekpes roti ni je pepagi nk gi skolah tu..


Kalau nak, leh trus call nombor tepon tu ye..




SEDAP!!!






6 comments:

nasz said...

sempoi, tp nmpk sedap

fazilzura said...

AERA CHERASSSSSSS???????

hehehe leh daku tryyy

MUMMY ILA said...

mmg sedap..aku suka roti sosej

elly @ suely said...

sedapnye... nak jugak... hehehe

Nur Syafawati said...

aku mmg suke mkn roti sosej ni kak...ade bape bijik dlm 1 paket tu weh..hmm...menarik2

ieda said...

ermmm sedapnyer...

klik klik (^_^)