16.6.09

::MELEPAS RINDU DENDAM::


PETANG lepas melawat Ain kat Spital tu, trus kami gi umah CT. CT & adik aku, Sam balik kg. So, dowang le yg angkut anak2 aku balik sini. Adohaiiiiiiii…lepas rindu aku kat dowang sume! Yg sedih tu, CT ckp masa nk balik anak2 aku Along & Angah macam takmo lepas pelok mak aku. Cucu & nenek nangis meraung2!! Huhuhu..sabar la mak, cuti skolah lagi nnt Intan hantar bebudak tu lagi ye..Anak2 aku pon ckp sedih sangat tinggalkan nenek kat Melaka tu.. :(


Windunya mama ngan bb the notty ni!!

anak abah..hihihi

My geng! :P

GILER SAKAI!

Tote Mama..

suap Ibu je ke? Mama??

Sampai je umah, ada suprise untuk along..
Ape tu??

memasing adap along bukak hadiah..


YEAH!!! Dapat enpon!
Mekaseh Mama...

Tp sian Angah..patut la dari tadi dia tunduk..
rupanya nangis! Ok, mama janji nnt mama bagi angah hadiah jugak ye sayang...


11 comments:

elly @ suely said...

memg ler kak, kalo dah bg sorg... yg lelain tu mst nak, lain ler ko bg sorok2... ni siap balut adiah bagai hahaha... yg len mst la nak adiah gak kan hehehe...

atie said...

Biasalah tu ai, anak aku harijadi nya sorang beli hadiah 3....adeehh,

☆ lieya latif ☆ said...

mau tak rindu kan kak...pasni riuh balik la umah...opetpun tak le sunyi terkontang kanting cari geng....

bestnye dpt henpon...biase laa tu kak, bagi sorang, yg lain pun sure nak...slow2 laa kak...ade bajet lebih beli laaaa utk dieorg...

saveme_zero said...

ekekek..klu sorang dpt,mesti sorang lg nak k ai. moga ada rezeki ko selalu k.

D.O.U.B.L.E...S said...

ko bagi je la along punya yang lama dulu kasi angah guna..nanti ada rezeki kasi la yang baru..aku pun nak jugak 1 ..hehehehheeh

nabilah_2908 said...

opet dh de kawan.. :)
kak...de awrds tuk akk..(^_^)

shi3la said...

alahaiii cian along..ko ponn kakk next balutt ler empatt hadiah..lainn2 barang pon takper janji derang dapat gak..nie kasik alongg sorangg jerk..huhu kalo haku pon nanges..

Rafizah Nordin said...

terlerai le dah rindu dendam ko ye besan...pasni riuh rendah baliklah umah ko.umah aku gak sentiasa riuh jek...wakaka

Zanna_MamaBatrice said...

uuuuu iiiiissshhh kak
petai ooo
buat sambal ikan bilis petai..
sedapppp nyer kak
satu rumah aromanyer kak....
yg tak tahan tu.....aroma hasil mahsul nyer nanti...

amboi along
pakai h/phone dah...
auntie dulu....masuk u baru ler merasa pakai h/phone ....untung ler bebudak sekarang kan....

strawberi @ mamadira said...

jgn kata angah pun nak...aku pun nak gak....yd ada camera ke x pun 3G pun bole....kikkikih

Jiey^Mien said...

bestnya along.. muda belia lagi dah dpt henpon.. =)

klik klik (^_^)