24.6.09

::KELIWON JADI HULK!::


AKU
tak tau nape lps masak tu pening nk mampos kepala. Aku rasa cam umah aku berpusing2. Ayoyooo!!! tak tahan aku..


lagi tambah nk meletop pala hotak aku tgk katil anak2 aku ni..
tp apakan daya..mmg kat sni jelah tmpt menan anak2 aku tu kan..
biorkan jelah tonggang langgang!

laki mitali..

(sempat lagi aku amik gmbr dia ms baring..)
bukannye dia tau pon aku amik gmbr dia..
dia ingat aku tgh godek2 KIMIe aku ni.. :P


anak2 dah kenyang, adap tv lak..

nampak urat pala aku terjojol kuar tu?
keliwon dah bertukar jadik HULK oooo!!!
amat hodoh kalau tgk live tau.
aku sendiri rasa nk pitam tgk muka aku sendiri!
Aku rasa darah aku tinggi le mlm tadi.
Aritu ms doc cek tekanan darah pon katanya tinggi..
huhuhuhu...

11 comments:

shidaradzak said...

sabar ai..bebudak kecik lagi mestilah umah bersepah..hehe

eiza in the house.. said...

kak..nasib kuar urat jerk tak jadi hijau..karang lari semua kat umah tu..
mlm tadi pun pale za ada benjul dua..sbb sakit sngt..puncanya hembus hingusla..terus sakit smpai dahi n kepala..nasib pagi nie dah kurang kak..moga ko cepat baik yerk kak..i lap u..muahhh!!

Reena said...

kenapa ya akak demam lama sgt..ubat doc bagi tak works ke...baiknya suami akak...

Bed said...

bahaya ni...urat hijo dah kuar...
awatnye kak? apo dah jadik ni?
nengokkan abg ko tu aku respect giler...dr dulu lagi mmg tabik spring la kan dia mmg bapa/suami mithali....untung ko kak....

FaizAmYAirieL said...

Masya-Allah urat kat dahi ko k ai..ngerinyee..dari urat tu je dah tau sakit yg kau sdg tanggung..hadei kak ai..ape yg aku leh ckp smg ko terus tabah n smg ko cepat sembuh kak ai...

suked8787 said...

siannye ko k ai...didoakan semoga k ai cepat sembuh mcm biasa...
Baik betui abg kaman tu...susah nk cari laki yg rajin tlg bini camtu tau....tambah2 lak dlm keadaan k ai yg x kurang sihat camni kan...tabik spring toing3x

☆ lieya latif ☆ said...

sian ko kak...ngeri tgk urat hijo ko tu....ko bawak rehat2 laa kak....harap takde ape yg siyes yeak...

Mazlyana Mansor said...

sian kak ngah..moge2 cpat sembuh yer...AMIN...

D.O.U.B.L.E...S said...

ayoooooooooooo..sian ko kak...itu je la yang mampu aku kata kan..nasibla dapat laki rajin ya amat....ko rehat la kak..

shi3la said...

teraser migrain otak haku biler tgk ko sakit..be strongg yer kakk..demi anak2 mu..take your rest yerk kak..

Anonymous. said...

anak kecik-kecik lagi, biasa la kak ai rumah tunggang-langgang hehe.

tapi anak dah besar-besar pun kadang-kadang sama jugak hehehe.

kesimpulannya, sabar je la kakkkk.

klik klik (^_^)