26.6.09

::BATANG SEGAR DI MLM JUMAAT::


SMALAM
kan laki aku gi hantar ayam ikan gi penjara tapah tu. Masa lalu balik, jumpa lak org jual doyan tepi jalan. Yg best tu, doyan tu betul2 baru luruh!!! mmg fresh giler la! 4 bijik $10 je kau! ha..amik. Fresh + sedap gilos. Rezeki aku anak branak di malam jumaat...muahahahahaha


batang segarrrrr

$10 je

laki aku nk tokak pala aku!

lor...sampai camtu kowang duk adap ye?
sabo nak..sabo..

ha..camtu le bagus..
baca doa dulu

balun!!

pompuan biol!!
ngan kulit kau telan!

berpeloh-peloh kau long!

ngada-ngada tau!
makan nk bersuap lak..
dia geli nk pengang..

nampak cam lucah lak..! kahhhhhhhhhhh




nota buntut : DJ Epoi oiiii...! utk pengetahuan kau, laki aku bukan tokei ayam. Laki aku kuli je wei. Bawak lori je kejenye..huhuhu..sentap aku tau! tp mmg rezeki tu murah le. Ayam ikan sayur sume aku mmg tak beli. Sume free je. Aku yg malas nk masak. muahahahahahahaha


12 comments:

nasz said...

segarnye doyan ko kak ai. nasibaik aku tak ngidam!!

fazilzura said...

amboi kak .. aksi mu ..

~~ciklinn~~ said...

miahhahah aku tgok tajuk tu kan terusss aku masuk blog ko... wakakakkakakakkakak

el said...

adoiiiiii isinyeeee fresh npk..

Reena said...

wah tajuk entry...sedapnya la dapat makan duian kat tapah...aunty reena tinggal kat sana...byk kali gi makan kat sana..memang sedap..

Bed said...

tak tahan aku tgk title post ko kak....last picture lagi la mauttttt
18xxx......sedapnye durian...

☆ lieya latif ☆ said...

ko ni kak bikin suspen daaaaaaaa...ingat batang mane tadi hi hihihi hi


murah rezeki ko kak...10hengget jek...mane nak dpt kan kak ....hhe he he he he....

korang anak beranak mmg antu durian laa kak....rasenye dah bape kali korang kenduri durian kan....

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

MAK OIIIIII MAK HAYAM OIIIII!!!tajuk bikin sentap satu doniaaaa!!!

D.O.U.B.L.E...S said...

ayooooooooooooooo sedapnya....mau jugak..

*syafinaz*me,my self and i... said...

kalo anak2 ngan laki aku jgn harap la diorang nak makan doyan.aku sorang je yg hantu doyan...

2 hari lps aku melantak sampai 4 bijik.skang ni sakit tekak.hambik ko.

Dj Epoi said...

Oh......

Cangituh upanya.....

Janji FREE weih!!!!

Tak abis hantaq mai rumah Gua!!

shi3la said...

murahhhnyer doyann nihh..haku beli dua bijik RM50.00 tau kak...cekikk darah tull tapi kepingin nyer pasal..terpaksa gak beli..

klik klik (^_^)