11.6.09

::TURUN ILMU::

MALAM tadi AJ datang umah. Saje je dia nk blajar setting blog & editing. Yelah..org tu baru ada BLOG...baru ada laptop..malatop-latop!! muahahahahaha..Tp sian, memula sampai tu kene tinggal lak sbb aku gi umah sebelah (umah ema) dia jemput kami 1 family makan (nnt aku criter yg ni ye). Ajak AJ, dia takmo..segan la kunun. Tp mmg dah rezeki dia kot sbb aku ada goreng buntut ayam sebelom tu. Dia lak rupanya dah lama duk ngidam nk makan buntut ayam ngan kicap. Kiranya mmg betul2 la rezeki dia malam tadi. Makan la AJ oiii...makan sampai lobam buntut kau! keh keh..


bila lah aku nk nak ada laptop ni...
jakun sungguh aku ooo...

Tp mmg Lawak giler ok malam tadi..
dah le mouse pc zaman batu aku tu dekat je ngan laptop tu..
yang aku ngan AJ asik la tersalah pegang mouse..
patut la laptop si AJ tak gerak2..
yg gerak pc aku! rupanya tersalah mouse! kahhhhhhhhhh

yg paling tak bleh blah, aku leh pi tekan ENTER dari keyboard pc aku!
mmg giler la wei malam tadi! adoiiiiiii...memasing sangap!

bleh tak kepala kau jadik pelapik mouse ni??
e'eh...boleh la!!!!!!!!!!

tekun


grg apo tu??

sedapnye buntut....



8 comments:

ppb_ppkp said...

lawak..lawak

fazilzura said...

wakakakaka lawak betui

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

wawawawa...Jakun jap!saye budak baru belajar,kalu salah,tlg ler tunjukkan!!nanti saye ajar ler kowang mekap lak!!!kuikuikuikui

mama erfan said...

haha lawak la ko ni kak oii... pecah perut aku gelak bila ko tekan enter kat keyboard ko lak...

Sathes Kumar said...

comel la anting2 dia... nak nak nak....

Rafizah Nordin said...

ya rabbi montottttt
wah besan kau buat aku ngidam
apakah???

Kak T JB said...

Satu hari nak jumpa orang nama Ai ni. Dalam ribu2 blog, Kak T sangkut kat blog U. nampak ada kejujuran n tak hipokrit....

Nur Syafawati said...

adoiiiiiiii..aku sangat2 teringin mkn bontot ayam dari air tgn ko kak ai!!!!!!

klik klik (^_^)