13.6.09

::SAMA TAK?::


BARU
sehari aku tak hapdet belog goblog aku ni, tak keruan lak rasa! keh keh..ntah nape terhad betul la masa skang ni. Aku pon bila petang2 'battery' dah low. Selalunya mmg aku hapde memalam. Tp skang ni mcm dah tak bape nk larat lak. Dah le kat opis tu dari haritu ada internet problem. Skang ni plak, ngan server pon masalah! haihhhhhhhhh...makin memboringkan plak kat opis tu. Kalau dah server pon kong, camne nk jalan keje? sib bek la data2 documentation aku ada aku savekan kat desktop aku. Leh gak aku hapdet data. Tp org lain takleh nk tengok la. Kene tanya direct kat aku mana surat tu, mana tender ni, mana drawing tu..haihhhhhhh...


Ni gambar panas kejap tadi. Sedap lak aku tertido tengahari buta ni. Ujan...ngan kabusnye! eh..aku rasa bukan kabus kan? Tu jerebu..kompom dalam bulan ni musti ramai yg sakit dek kerana cuaca mcm ni. Umah aku ni kan kat atas bukit. Bila time malam dah rasa cam kat cameron highlands lak. Tebal betul jerebu tu. Nampak cam kabus la. Jarak dekat pon takleh nk nampak sangat. Yg nampak sinaran lampu je..huhuhu..tp[ syiok gak pemandangan camtu..aman je rasa..

Jom tengok teletah Opet ngan Dora dia..Esok dah tak sunyi la sbb kakak2 dia balik sini. Adik aku si Sam yg balik Melaka minggu ni. Aku tumpangkan je anak2 aku tu ngan dia..


wajib peace!

sayang betul ngan Dora dia tu!

sama tak???

8 comments:

Fariena said...

ala comeinyer Dora dier!

Anonymous. said...

Betul tu, saya pun syok gila tidur harini sebab sejuk je pagi mendung lepas tu hujan haha selamba je bangun pukul 1130am tadi :D

Jiey^Mien said...

Mana sama kak.. Aku rasa, Opet lagi comey dari Dora tuh.. =)

Dj Epoi said...

Heheheheh.....

Kat mana lah Kau dapat DORA tuh....

Tak pernah ku jumpa plak....

Gua nak carik BEN10 atau Sponge Bob kat anak Aku...

el said...

pic last tu opet kiut la...

Bed said...

salam kak ai...aku bed ni...ingat lagi tak?....si opet ni lain dr kakak2 dia ek....yg lain sume copy muka ko kak...anyway she so cute lah....

MUMMY ILA said...

semua dah pakat nak jadi DORA.. hehe.. :)

semoga dpt IQ yg pintar seperti DORA ...:)

iera_ayen said...

aku geram toi tgk dora a.k.a opet ko zah.. dia betoi2 cute... naseb dok jauh..kalo tak aku dah kidnap bw lari Kulim....

bila nak jumpa ko zah... rindunyeeeee

klik klik (^_^)