5.6.09

::MAKAN KAT TERATAK TOK SABAK::


Malam tadi aku ngan adik2 ada sesi mentedarah buffet stimbot kat Teratak Tok Sabak. (kalau abg long dekat, leh join sekali..huhuhu) Tempat makan tu kat Melati tepi MRR2 Gombak. Murah je, $25 sekepala. Puas ati makan! Kiranya mmg malam tadi kitaorg makan sampai lobam la..Dah le tak bawak bebudak. Ha kau! memasing amik peluang melantak ngan rakusnya! kahhhhhhhhhhhh...



me + iena

sengeh dapat makan

telan air liur..

pompuan gelojoh!!

mahal plak soda ni kt sni..$3 kau!


sila TAMAK bila makan buffet ye puan-puan..
tp jangan MEMBAZIR! makan biar habis..

The Twin
Aloi + AJ

wuhuhuuuuuu...sodapnye!


elok2 AJ..
termasuk lak topi tu kang!

fresh gilos udang dia tau..manis!

Ya Allah! sampai juling bijik mata kau Aloi!!

sempat memposing



gaya posing di malam jumaat..

eceh..ada penyampaian sijil plak!!!


Ni sijil melayakkan aku makeup advance..hihihi
sonok!!

Kalau kowang berminat nak kami makeoverkan muka kowang
untuk apa2 occassion skali pon, kowang leh contact kami di
CINTAALIAH WEDDING GALLERY

Macam-macam pakej perkahwinan yg kami sediakan..
Boleh bincang mengikut budget kowang jugak..
Kalau kowang sesaje nk makeup pon bleh..cth: utk photoshoot,
dinner, menari, modelling..Ada harga menarik utk kowang tau!

(ewahhhhhhh...IKLAN pulakkkkkkk)


ailebiu!!


laki aku kekenyangan sampai tak tau dah nk posing camne..
kahhhhhhh

e'eh! bleh lak dia blah je camtu?


Apa-apa pon malam tadi mmg best gilos! Makanan sedap..pastu meja kami le yg paling riuh! haihhhhhhhh...mmg kecoh! lantak pi! muahahahahaa


9 comments:

MUMMY ILA said...

wakakaka..xle bla tgk kegedikan adik badik ni. caya la kak oi..dah jd make up artis youuu... meh make up muka makkkk plak nyahhhh!! kasi FOC dulu... wakakakaka

ko ni wat aku terliur la...

helena's said...

nak try la makan sini..

saveme_zero said...

lawak tol abg kaman blah camtu..hahahaha

nasz said...

posing pegang perot abg kaman adalah pose plg sesuai slps mkn. ekeke, nmpk sgt kekenyangan...

FaizAmYAirieL said...

kak ai beshnye adik badik ko kan? sentiasa berkumpul n bekerjasama..eehehee...
wah dah jadik advance make up ko nyahh.....kelasss...nanti try make up muke i jadik mcm kris dayanti erk..muahahhaaa

elly @ suely said...

siti ngan sam x ikot ker kak... ha tgk, dah konal sume adik badik ko hahaha... sedapnye steamboat... alamak... mengidam la plak huhuhu

strawberi @ mamadira said...

aku pun nak try mkn kat sini...

♥ Eda ♥ said...

dulu sya..ini korang plak..bikin hati guaaa panassssss...kahhhh

Nur Syafawati said...

sedap kan buffet tu...kahh..ikutkan aku pun nak melantak byk2..tapi apekan daya..pewot aku tank rm5 je..tank motor la katekan..kahhhhhhhhhh

klik klik (^_^)