18.6.09

::BAKSO..BAKSO...BAKSO::



MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA....!!!


Sonoknya aku! Skang ni dah leh makan bakso hari2 sampai lobam buntut. 'Ayah' (jiran sebelah aku) dah tak keje kat kantin skolah lagi. So, buat sementara waktu dia dpt keje lain ni dia niaga bakso kt tepi jalan bawah umah aku ni. Lalalalalalalala...leh makan bakso sedap dia..

Pada sesiapa yg tingin nk makan bakso malatop buntut ni, meh le dtg Rawang. Lelebih lagi mak-mak ayams tu. Meh le sni wei! :P


23 comments:

Tijah said...

kau dok rawang yer? jauh giler kalu aku nak dapatkan bakso tu ek?

CT NORAMIZA said...

rawang area mana, saya kat rawang gak, country homes, btw, salam kenal :) hehehehe...

JiEjAh_DeEn said...

huwaaaa tekanan perasaan aku nengok bakso agagagagagaa

AkMa said...

SEDAPNYE BAKSO..LAME DAH X MKN..HUHUHU

Reena said...

reena dari rawang gak...kat garing utama

shimazahar said...

kak sodap gilaaa nengok bakso tu.. nak lagi bebola daging dia tu.. uihhhhh.... mantopsssssss...
jauhnya kak oiii rawang tu.. haaa nak tanya leh tak.. kalau nak ke rawang ikut jalan mana senang dan dekat... dan lagi satu... country high rawang tu jauh tak... kak bagi tau laa jalan nya ek...

saveme_zero said...

cisssssss..ko memang!!!

Rafizah Nordin said...

kusangkakan kau yg masak ini bakso upernye ayah di si opet menantu kecayanganku itew...makan le sampai lobam.klu aku g rawang semate2 nak makan bakso harus sampai rumah aku kebulur balik adoiii

☆ lieya latif ☆ said...

lieya pun suek bakso kak....mmg sedap kan kak...lagi2 kalo cili die tu pedas sampai berapi vontot hi hihihi...lagi satu meatball die tu....kalo pandai buat mmg sodap!!!

Bed said...

terlioq aku kak.....!!!!BAKSO satu
dia ambik order online tak????kkahhhhhhhhhh...susah nak dpt bakso yg kawww!!!

pu3 balqis said...

huhu...bakso tuh menda ek...?
penah dengaq tapi tak penah makan pon..

disebabkan pu3 lom makan lagik dari tghari tadik.. tgk picture cam best ja..
;)

Jiey^Mien said...

kak ai suka tau mempermainkan perasaan orang! kecur air liur nih!

Mohd Ariff said...

xprnh makan bakso :(

Uncle Lee said...

Hi, I was at Lieya's blog nampak your callsign and busybody over. Thats a very nice camera you have, and well taken pics too.
Boleh jadi free lance for National Geographic mag, ha ha.
You keep well and have a great weekend, Lee.

strawberi @ mamadira said...

sodap tu....
meleleh air liuz tengok bakso tu...
yg sedap kt meatball tu...marveles lah..

ctm-cak'on said...

k.ai...x sihat lg ke? take care ye kak ;)

**sgt suke itew bakso :p

noreen-bulan said...

ari2 buka ker?
den leh p...walaupun perjalanan amik masa 1/2 jam...hu3

Reena said...

oh akak yang dekat gan kfc tu...boleh la singgah kan satu hari...

D.O.U.B.L.E...S said...

bestnya sabtu ahad dia buka ke long..?sedapkan bakso dia aku suka ..ingat lagi masa besday opet tu aku mkn sedappppppppppppppp..aku mahu esok boleh ngak?

Nur Syafawati said...

ala kak ai!!!!aku sgt suke bakso ini!!!mmg malatop!!!!!!!!!!bile eh dpt mkn???

el said...

DAPNYEEE...POS KAT AKU SAMA..X PENAH LG MKN BAKSO..ERMM NAK CARI YG SEDAP..HUHUHU

irma said...

jauh lah kak ai nak pergi..kena terbang.........uwwwaaaaaaaa

peej said...

hoh..bakso..sedapnya...x tahan..

klik klik (^_^)