4.6.09

::MAKEOVER - PERSANDINGAN - SHIELA::


Date : 30-Mei-09

Occassion : Persandingan Shiela & Shahrul


Vanue : Kuang, Sg Buloh


Makeup : AJ








macam Opet lak budak ni..
mama dia (kakak panten) aku makeupkan..hihihi
kiut tau. dia asik gelakkan mama dia masa aku makeupkan..
kehkeh..


ni ler hasilnya..


Iklan jap!
muahahahahahahaha!! biar aku gelak dulu..
aku memula nampak benda ni tekejut berok ok!
sampai menjerit aku.
aku ingat minatang apa lah bertenggek atas katil.
dah la dia seketul je.
Rupanya hantaran kau! keh keh..
Dia tenggekkan spek mcam tu..
aku nampak cam COOKIES MONTERS je!
adoiii...

(aku dah jumpa dah ngan org yg deco hantaran ni,
aku suh letak skali ngan hantaran lain..sian dia tercicir!..hihihi)






dah mcm ning baizura lak!


mak andam + pak andam
harusssssss posing!

PA aku, Along

AJ + Shah

IDAMANKU..

(tamak oo pompuan ni, dia nak andam..
dia jugak la nk jadi photoG..
..camno tu?)


Pelamin Simple by CintaAliah Wedding Gallery

kakak panten yg telah kuconteng mukanya..


CintaAliah Team
Shah, AJ, AI + Meor

(ala..Halim takde plak)



nape long? letih dah ke?

Pasemboq












5 comments:

aRe_uDear said...

cantik2 make up pengantin tuh.. meriah gitu kak.. hehee..

fazilzura said...

amboi ko nyahh siap ado bj lg memasing..

kak mon , kahh daku pun gelak tgk spec tu .. tp cun jgk wat cmtuh yek

saveme_zero said...

lawa la aj mekap...suka aku tgk

MUMMY ILA said...

cantik...wahhh sudah ada profession baru.. bagus kakk..bagusssss

Dak Ayu said...

okeh. dah paham pasal nak klik nuffnang tu. :)

wo! dah ada PA skang eh.
kemas je korang pakaikan bulu mata pelesu tu.
ada sesetengah mak/pak andam pasang mende tuh sememeh dengan gam.
kat lua memang tak perasan.
tapi kalo dalam gamba, nak2 pulak time pengantin tengah pejam and gamba plak close up...memang nampak la.dah jadi takbleh guna plak gamba tu untuk buat album walopun gamba tu cantik.

klik klik (^_^)