30.6.09

::CONTENG-CONTENG::


HA!!!
amik kau. Pepagi buta aku dah suruh opismate aku si Linda Gebus tadah muka bagi aku conteng muka dia. muahahahaha..

Kejadian ni berlaku masa enpon aku ilang tu. Jumaat lepas. Boleh lak masa aku gedik2 menconteng muka org, masa tu org lain tgh bertungkus lumus nk carik jalan pulangkan enpon aku balik. Sedangkan aku sendiri masa tu x tau yg enpon aku ilang! adehhhhhh...



sempat lagi melayan customer nk beli tudung!
ooo...tu bukan enpon aku ye..
tu enpon laki customer aku
(laki dia opismate aku..ngeeeee)

berangkut ha..pakai elianto jerk

menunggu gililran untuk disolek! :P

uihhhhh...
tak puas ati, tambah sendri mascara.
ngeh ngeh

kau takmo pandang depan takut juling kan?
kahhhhhhh
kan kalau kita focus dekat ngan camera mata jadik juling..adohaiii

siap dah..cantek tak?


6 comments:

sis_nita said...

ai,

akak nak wat solekan mata ala2 jasmin hamid kat citer sepak Q..

blehh.. blehh..

ppb_ppkp said...

tudiaaaaaaa aih..mcm bukak kelas make up giteww

shimazahar said...

UIK ITU LELAKI PUN MAU DI SOLEK KE!!!!.... UIK.. ABANG EZLI... BALIK SOK KAK NORA AJER LAA MAKE UP KAN... HEHEHEHEHEHHE

Fiza Nordin said...

cantik,cantik besan...nnt ko conteng muke aku lak eh...

aRe_uDear said...

huhuuu.. tantek2.. ;)

Bed said...

canteekkkkkkkkkkkkkkkkk....

klik klik (^_^)