13.7.09

::ALONG BERARAK::


PEPAGI
sabtu tu berarak aku anak branak gi tgk hari sukan kt skolah Along. Tp along masuk acara perarakan je. Aku mmg x tunggu smp habis. Tak larat aku. Payah aku nk kawal bebudak tu. Lelagi si Ely. Pensan aku! Dah le meragam je. Semenjak dua menjak ni mmg camtu lak perangai dia. Mudah marah, mudah nk merajuk, mudah nk melalak. Haihhhhhhhh...dah nk masuk 2 tahun buat perangai lak kau ye??


group along - umah ijau (kenari)

bb pakai baju Ely..
besau lak..kihkih



zorro kaler biru pon ade

ni ler Guru Besau skolah along, Pn Salmah
(SK Bukit Rawang Jaya)

bapak-bapak jadik photoG



group along beraksi..tema buaya gitu!
aku siap jeling2 guru besau dia kasi point..
sbb mmg dalam 4 kumpulan tu, umah ijau yg paling kretip.
siap berarak buat anak panah le..buat sungai le..
ngan buaya yg gomok sihat tu. hihihi
rupanya mmg betul..menang!




budak pra-sekolah..cute!


pensan pulak...isk!
kalau anak aku, musti aku cuak gilos.

poyos

kau ni dekkkkkk!

tu along..



aku balik umah dulu. sbb si ely dah melalak kt situ.
sib bek along call kata dia balik ngan jiran aku.

senang hati aku! takyah nk berarak balik
anak branak gi amik along kt skolah tu..



7 comments:

cerpelai said...

Siap ada maskot bagai..
Dahsyat betul..!!

Err.. maskot sukan Komanwel takde ke?

D.O.U.B.L.E...S said...

sama la long aiman pun cam gitu..ade je yang tak kena sat2 melalak..cenging lak..nak akt aku ajeeeeee...dah setahun cam gitu lak perangai dia.....

Bed said...

teringat nostalgia sekolah2 dulu....wakakaaaaaaaaaaaaaa
si opet meragam nape kak? nak dapat adik kot!!!

sis_nita said...

waaahh..
maskot group kunin iteww..
bagusnyerr sekolah nehh..
sukan siap aderr maskot bagai..

ZiE said...

Tahniah wat geng group along!! Seragam pun nampak cantikkk & kreatipp

Shida said...

napelak awk tak join along berarak sekali..hehe..best lah nampak cendol wahab aritu nyer entry..

AkMa said...

bestnye perarakan..ms aku sekolah dulu aku pun suke acara perarakan ni.

congrats to along menang perarakan..

klik klik (^_^)