9.7.09

::BOM::

KOWANG penah tengok org canai roti bom tak? Musti penah kan? Tp kejadian kat bawah ni pelik skit oooo...

Ni le 'Ayah' Ely..
bertungkus lumus tibar roti..

tapi.....kat tingkat 10 tu!!!
fuyooooooo..pecah rekod tul la 'Ayah' ni..
dasyat ooooo..

sebenornya org tingkat 9 tu ada order roti bom ngan dia.
ada buat sebeday party aritu.
tu yg dia tungkus lumus tebar roti kt depan umah tu..
hihihi

tu dia!!
ngan angin yg sepoi2 bahasa

ewahhhhhh..sonok kau ye ema..
sebenarnya dia tengah gelakkan laki dia.
mana tak? org order roti bom..
dia gi buat roti bom tu rupa cam roti canai!
Bleh lak dia terlupa rupa roti bom tu camne.
Tp yg tak bleh blah tu bukan 2/3 keping tau..
30 keping!!! 30 keping tu dia buat rupa cam roni canai!
sampai le anak dia, ijam nampak..
trus dia sound ayah dia. sib bek ijam prasan..
kalau x sampai ke sudah le dia buat cam roti canai!
keh keh...ayah mabok!


7 comments:

saveme_zero said...

serba boleh ayah ely ni.

el said...

wakakakakaka...depa xmo roti canai..depa nak roti bom gak eh...
roti bom fresh tu...dr dapur lg..hehehe

Bed said...

ingatkan dah jadi bom roti tu!!!

sis_nita said...

tak penah rasa laa..
roti bom ni..
kat tmpt akak pon..
takde yg bisnes roti bom ni..

ctm-cak'on said...

esok pg nk kene cr gak roti canai ni, tp bukan BOM la, kang puas den nk kene mcr kat umah ayah ely plak, ekekekek...

makan selagi boleh makannnnnn...x kira, nak jugakkkk...

MUMMY ILA said...

MAKOI....BANYAKNYE..RRAJINNYA AYAH ELY..

Dj Epoi said...

Nasib baik tak jadik ....Murtabak weih
hehehheheheheheheh

klik klik (^_^)