29.7.09

::BUNGKUS::


AKU tengah kebizian. Aku tengah sibuk membungkus tudung org beli borong dari aku. Tertonggeng2 aku membungkus. Nak pos ke Penang & Kelantan. WHAT??!! Bukan ke Kelantan banyak tudung? hihihi..katanya kat sana rege mahal mengutuk! makanya harusla dia borong dari aku je. Bleh dia jual mahal gak kat sana. muahahaha..lantak kau la nk jual bape pon kat sana. Sama gak le ngan yg kat Penang tu. Ikut soka hati kau la..kih kih..yg penting kowang borong dari aku. Oo ye! untuk pos ke PJ pon ade gak. Dia memborong utk kepala dia sendiri. Brangan nk jadik permaisuri le tu. Abis sume kaler dia nk rembat. Lantakkkkkk...asal cantek & vouge! kihkih

Smalam amik stok utk pembelian borong je. Mmg aku tak publish. Insyaallah minggu ni aku akan tambah stok tudung kat blog kedai aku tu. Sekali aku buat utk promosi raya. Siap ada GIFT lagi untuk buyers! Beli tudung dapat plastik! Boleh??? hihihi..takde la. Tu sume suprise utk kowang yg membeli tudung ngan aku nnt.TUNGGUUUUUUU....


nota buntut: ada 3/4 org yg call aku tanye kedai aku ktne. xcited nk dtg tengok tudung. ekekekekeke..yang oiii, aku ni jual online je. saje je aku bagi nama website aku KEDAI AI. Rupaya ada gak org salah paham ye. Tp bleh je kowang doakan esok lusa aku bleh bukak kedai lak..ngeeeeee

6 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

alhamdulillah semuga bertambah2 rezeki ko kak...nanti kayo jgn lupo kami lak...

T.u.Y.a said...

kak ai..adik Tuya gedik lebih..abis sume tudung Tuya beli ngan kak ai dia rembat..

dia ade bg cadangan suh beli banyak2 kat kak ai,bg dia jual kat kg..sbb setiap kali dia pakai,mesti ade org tnya beli kat mna..

nnti la Tuya nak jupe kak ai..nak cite mcm ne..Tuya bukan minat sangat bab2 jual2 nih..adik Tuya beria..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Amin.....kite bukak kedai 3 sekali....TUDUNG , WEDDING , SALOON .... Lalalalalala

Zanna_MamaBatrice said...

alhamdulillah
rezeki ko kak
makin masyuukkk lorr

aku tertunggu2 ko update kedai ko kak...nak merembat asyik out of stok jerrr

jaijina said...

iyolah kak ai, den dah servaye tompek lain rege dio lai mahal dari kedai kak ai..

copek2 lah update tudung baru..den nak cuci mato neh, hehehe..

iyo, semoga kak ai dapat bukak kodai yang besau gitu kan..pehtu bagi diskaun kat eden yo, ngehX3..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

amin... daku doakan sekali untuk mu.. :-)

klik klik (^_^)