16.7.09

::TAG BAG::


CT
& AIEZA TAG beg keje aku plak. Ha, nak tengok sangat beg keje aku ni. Jangan kowang pitam udah! Takde apa yg menarik pon dlm beg aku ni..


1. sila ambil gambar beg yang anda bawa ke kerja

besau gabak!! Beli RM30 je..senang bila g jenjalan letak pampers anak,
botol bagai..


ada 3 compactment

2. kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public...:D) kemudian terangkan secara detail isi bag anda.


Poket depan -
kunci kete, kunci umah, kunci opis, gegula,
bedak tepek muka, enpon, lipstik psr malam & ubat tetek mata kontek len

Tengah-
purse aku yg dah 8 tahun aku guna, KIMIe (camera aku), cable &
buku stok tudung aku :P



Poket blakang-
Ni wajib bawak gi memana, buku medical aku + obat obatan


ni plak beg bisnes aku..
sebelom ni aku pakai TM punye.
yg ni aku dpt masa kenduri kawen kat nakhoda aritu..


Isi dalam-
file (sume resit, consignment not pos laju + memacam),
Handbook DCL, Buku kedai aku, pensel bob & calculator


3. nyatakan sebab- sebab anda suka bag kerja anda itu.
Besau. Murah. Cantek.


4. sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewanya pada beg itu pada anda.
Apa yg istimewanya?? Aku pakai beg tu lagi nampak aku tenggelam sbb aku rasa beg tu lagi besar dari badan aku!


5. sila tag 10 orang yang lain
Kowang yang belom dpt lagi tag ni..sila buat ye! selongkar isi pewot beg kowang tu. Aku nk tengok!






4 comments:

D.O.U.B.L.E...S said...

good job...

kak ina kl said...

salam ai..apa mcm bisnes..ada bagus ke? nak raya ni mesti laku kan..semuga usaha kamu ni berjaya..

wah tiap minggu gi kenduri makan ekk..

Anonymous. said...

menarik ni. boleh saya mengetagkan diri sendiri? hikhik.

rossysweety said...

saya pun nak mengetagkan diri sendiri,...pastu nak tag member yang lain pulak...cam interesting ajer...boleh kan ambik tag ni ye tuan rumah??hehehe

klik klik (^_^)