8.7.09

::AWARD DARI ADIK SENDIRI::


Dapat Award ni dari adik vougeh aku, AJ. Award ni mahal oooo..ni pes time dia dapat award. Pehtu murah hati lak kasi kat org. Termasuk la aku. Mekaseh bebanyak a.mie! ailebiu..


Semoga kau akan menjadi blogger terhebat!! muahahahahahahaha




Kowang ingat AJ je ke yg murah hati? aku pon sama gak! Aku nk kasi award ni utk KOWANG SUME!!! Ha...amik! Tepek! Sape yg takde blog, amik gak. Simpan le kat memana pon boleh.

AILEBIU ALLS!!!


4 comments:

helena's said...

wawawa..mekasih...

☆ lieya latif ☆ said...

cutenye arward nieh

kak, cun sei spek ko tuh....tapi akak kene test dulu tau, setengah org tak tahan pakai spek camtu, kepale cepat sakit....so akak kene tgk tau.....

wah opet pun dpt adiah yeak....tak aci nieh...heheeheheh

nabilah_2908 said...

hehe..ok kak nnti sy amik..thnks.. :)

jay said...

mekaseh kak..tp adorable ke blog aku?ado trabel ade ler..wakakaka..

klik klik (^_^)