1.7.09

::KELIWON BUANG TEBIAT::



YA ALLAH!!!!!
Pompuan keliwon ni mmg sah giler! Dah tetengah malam kau adap lagi cermin tu nk wat ape? Org lain dah sibuk nk tido..kau sibuk adap cermin makeup $5 kau tu! Isk!


muka pon dah sembab!!
mata dh ngantok tp nk gak kau buang tebiat kan??
pala aku dah nampak sgt botak..
kalu kowang nk tau, rambut aku skang dah kontot!
puas ati aku!
uh!

SIAP!!
ewahhhhhhh...brangan!

tau plak makeup tak sapu mascara ngan eyeliner!!
minatang tu kan susah skit nk tanggal..

tak pakai maskara + eyeliner pon ok apa..
(keliwon memuji buntut sendiri)

skill amik gambar comel dari peej yg tak penah aku lupakan! lalalalalalalalalala..


16 comments:

syazlysya said...

comeynye Kak Ai... nanti sesenang leh makeup sya plak k....

dalila said...

pandai awak make up..saya, alat amke up pon tak lengkap.. tingin cantik cam org lain..tapi tak pandai la...

ppb_ppkp said...

cantiknyaaa..
imah xpandai make up..
wei kak ai..ko buat la kelas make up online

Bed said...

ehhh kak ko kata sumer tido ....saper ambik gambo ni???

Bibu said...

ewahnya..ni make up tuk abg kaman ke pe..seblum dot det!kaaah..nanti ko bukak kelas make up..aku ngan kwn aku..si nita tu nak join..kehkeh..amacam? ade brani?

nabilah_2908 said...

cun la kakak nie..huhuhu..:)

el said...

ha betul ckp imah tu..
bkk kelas makeup online..
dr ko sapu muke ko sndiri..kami
pun nak gak tenyeh mende2 tu ..
nak jugak memlm bute makeup muke kami ni haaa...kahhh
aje kome je nak cantek..mike pun nak gak..hehehe

ape kata ko ajo kami yg bute makeup ni
satu persatu...

Siti Hadijah said...

Salam, saya ni silent reader je. suka baca blog akak, menarik.

aah, cantik betul muka akak. pandai nyer bersolek. teringin nak bersolek, tp tak pandai.

bagi la tip2 utk bersolek, mcm ckp si ppb_ppkp, buat la kelas online.
:)

-jaja-

nasz said...

wah, byk permintaan kelas online ko kak ai

elly @ suely said...

ala... nape x de cara2 nak make up? saje je tau! mahal eh kak.... huhuhu

Bed said...

atau pun ko wat slot tips utk make up ke...aku ni asyik failed je pakai eyeliner....tgn ni ketorrrr.....tak cantikk arrrr....boleh ke kak ai???

shidaradzak said...

ai..still cute tapi kan tak baik solek malam2 nanti tak cantik...hehe

shi3la said...

wahhhhhhh wahhhhhhhhhhh chantekknyer kau kakkk...

haku ader try stail peej hambekk gambor nihh tapii haku jadikk lagikk burokk laaa...huhuu

jay said...

kak kalo dah cun tuh mekap xtebai pon cm artis dah.

iera_ayen said...

aku ni suka melawa tau zah... lipstik berbatang2...eyeliner + maskara 3-4 btg...eyeshadow lagi...tp aku men bantai pakai jer... nak gak ikut step betoi sbb ko dah belajar dr kelas nurol shukor tu kan...ajar la aku zah oiiiii

♥ Eda ♥ said...

alahai mek..gambo ko yg last tu nampak mude 10 tawun aaaa....psttt banjer aaa aku,,dah puji kaw2 ni...kahhhhhhhhh

klik klik (^_^)