1.7.09

::TAG PEPAGI BUTA::

PUNYE la jiwa aku mabok kemaruk, sanggup aku layan TAG pepagi buta ni. Mekaseh gak la kat BED time (siap aku tambahkan time tu..keh keh) sbb bagi aku layan TAG ni masa jiwa aku tgh kacau ni. Leh aku lupakan kejap. Sib bek aku rajin harini. Sbb biasanya aku mmg malas nk mampos jawab tag-tag ni. muahahahahahahahaha...



Starting time :
~~9:15 am - 01 July 2009

Name :
~~ Aizah Aliuddin/Intan/Kak Ngah/Kak Long/Ai~~

Shoe size :
~~ 5~~


height:
~~ 153 cm kot - giler bapak lama aku tak ukur tinggi~~

Where do you live :
~~Flet Kos Rendah Taman Tun Teja, Rawang, Selangor Darul Ehsan~~

Have you ever been on a plane :
~~ Apalak x penahnya..dari kecik dah biasa naik kapal terbang. Kadang tu sesaje je dari epot subang gi epot memana pastu balik subang semula. sbb masa kecik tu tiket adalah berdiskaun. Bapak aku dulu tokei MAS. Eh, tokei ke? miahahahaha. Dah tua ni je jarang nk naik sbb takde $. Naik aritu pon company yg tanggung aku anak branak gi langkawi..ohhhhh..indahnya!~~

Swam in the ocean :
~~ Jangankan laut, kat kolam pon aku tak reti!~~

Fallen asleep at school :
~~ Mustile penah..~~

Broken someone’s heart :
~~ Ntah le..ada ke?~~

Fell off your chair :
~~ rasa cam tak penah kot~~

Sat by the phone all night waiting for someone to call :
~~ masa muda belia dulu la. jgn memain oooo..awal2 dulu aku dah ada enpon cam bekas air tu. cakap lama skit panasssss je enpon tu! keh keh..harus la letak kat atas kepala ms tido tu. ramai peminat nk tepon aku. ramai ke???~~

Saved e-mails :
~~ yg best2, aku save le. nak2 lagi gambar2 yg bedah mayat le, xcident le..aku suka ooo~~

What is your room like :
~~ oohooo..bilik aku adalah sangat teratur ye puan-puan. Yang macam kapal karam adalah bilik anak2 aku. Kat situ je dowang leh berkubang! ngeeeeeee....

What’s right beside you:
~~ mesen fax~~

What is the last thing you ate :
~~ ayam goreng panas + roti canai panas (nk gak aku tekankan PANAS tu!) ~~

Ever had…Chicken pox :
~~ x penah kot. ayoyooooo!!!~~

Sore throat :
~~ bila aku x sihat + batuk~~

Stitches :
~~ kat poen lepas branak~~

Broken nose :
~~x penah. tp batang idung aku mmg ada cacat skit. ada tulang terkeluar. tu aku namakan ia sebangai natural beauty. kahhhhhh~~

Do you Believe in love at first sight :
~~ caye kot~~

Like picnics :
~~ sukeeeeeee...! tp malas nk bersiap2~~

The last person you danced with :
~~ ngan Opet. lagu dangdut goyang inul~

Last made you smile :
~~pagi td ngan laki aku~~

You last yelled at :
~~ mlm tadi jerit kat anak2 aku yg memekak main guli kat dlm bekas. bising!!!~~

Today did you…Talk to someone you like :
~~ ngan laki aku le pagi tadi~~

Kissed anyone :
~~ pagi tadi gak. laki ngan anak2 aku~~

Get sick :
~~skang ni mmg aku tgh tak sihat le ni. tambah lak ngan tekanan jiwa. KRONIK!~

Talk to an ex :
~~ mampos kau la. x hengen~~

Miss someone :
~~ mak + abah~~

Who do you really hate:
~~ orang yg cakap poyo tapi habuk pon tarak! sial la lu!~

Do you like your hand-writing :
~~ suke. sbb cantek cam aku gak~

Are your toe nails painted :
~~ nk painted ngan apa? cat ke?~~

Whose bed other than yours would you rather sleep in :
~~ katil anak aku. kadang kt disitu pon leh pojek ooo..eh! terlucah lak!~~

What color shirt are you wearing now :
~~ ceklat ~~

Are you a friendly person :
~~ agak-agak kau??? kahhhhhhhh~~

Do you have any pets :
~~ dulu ada. kucing + coloured mice. skang ni aku bela bebudak je kat umah tu~~

Do you sleep with the TV on :
~~ kadang-kadang~~

What are you doing right now :
~~jawab tag panjang giler ni le! isk!~~

Can you handle the truth :
~~boleh. selagi semangat aku kuat~~

Are you closer to your mother or father :
~~musti le! sayang ooo ngan dowang. mak aku leh aku buat geng lagi tau!~~

Do you eat healthy :
~~ntah..sume aku balun~~

Do you still have pictures of you & your ex :
~~takde dah kot~~

If you’re having a bad day, who are you most likely to go to :
~~laki aku le~~

Are you loud or quiet most of the time :
~~agak-agak kau??? kalau dah mulut pon cam bontot ayam...musti le bising!~~

Are you confident :
~~yup~~

5 of my bad habits :
~korek idung (bad ke tu?)
~senang marah
~sore cam petir
~molot cam puaka
~kadang bawak kete cam setan

5 people tag :

* Ema (jiran sebelah)
* Atie (jiran depan umah)
* Cik Ani Razak (bestpren mak aku)
* Tini (kawan ngaji along)
* Teacher Heng (cikgu angah)

5 comments:

shi3la said...

5 of bad habittt....huhhhhh sumer namer jahat klueorr hoo..

Bed said...

kui...kui kak...tq jawab tag ala nak mengong gak mata aku pepagi tadi....

takpe kak senaman jari & jiwa namanye tuh!!

Fadhlah said...

panjang gila Tag diaaa

nasz said...

PANJANG KAN TAG NI?? PG2 NAK MENGUJI TAHAP KEPANTASAN MENAIP AKU

Bed said...

wakakakaaaa

klik klik (^_^)