8.7.09

::SPEK::

Lawa tak?
Ni laki aku belikan utk aku.
Nak tau brape rege dia?
kowang jgn pitam lak..

memula tu mmg aku nk beli sendiri.
pehtu laki aku lak sibuk nk bayarkan.
(mmg le dia sibuk nk bayar..
$5 je! kahhhhhhhhhhh)
beli kat kedai $5 kt giant batu kep..
hihihi

wow!!
kalah mak datin u..


mintak2 lama la kau bertahan ye spek..

nk gak tayang mata meow aku!


16 comments:

niza salleh said...

class ko mekkk

damaiinx said...

wwo,melampau cun nyer,
thanks buat abg ai..2,yg mgembirekan isterinyer......

T.u.Y.a said...
This comment has been removed by the author.
T.u.Y.a said...

ewah2...
dah mmg mak datin kan?kan?kan?
amin..heheheh

anaklaut said...

harga bukan ukuran, yg penting keikhlasan yang diberi oleh yg tersayang tu yg penting..

kalau mahal tak ikhlas pun x guna kan..


salam..singgah..

el said...

wahhhh abg kaman bli ko spek eh...high taste gak eh die...mmg cung tol spek tu tmbh ngan mata meow ko tu..meowww

sis_nita said...

yang pasti..
spek mata ko tuhh kan..
tak berjayerr mengalahkan..
mata meow ko..

Bed said...

kelasssssssssssss gitu!!!

kasihatie said...

tang mata yg tak tahan tue..wow.....mengancam...

jay said...

kak bkn org tau pon spek tuh 5hengget..ayah aku slalu beli spek rabon dekat die kat pasau mlm rege 5 hengget gaks bile org tanye rege die kate 500.org pcaye jer..hee

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Cun ko Kakngah......kalu jage elok2,bleh tahan sampai 66 tahun tu....a.mi pun selalu beli barang2 murah,simpan&jage elok2,mesti tahan & nampak macam Branded item kalu kene gaye!kuikuikuikui

sue's blog said...

comelnya.....spek tue..heheh

Nur Syafawati said...

pewittttttttttt...malatoppp ko nyahhh!!!!!!ahakssss....i likeeeeeeeeeeee....tq to abg kaman sbb bayarkan eh..hehehe..aku tgk ala2 spek aku pun ade gak weh!!!

suked8787 said...

Wow...ko ni mmg Walaweiiiiiii (trademark Dj Epoi) la k Ai...kelasssssss gitew...pasni aku pun nk gi cari spec beso cam ko gak lah..Muahahahaaaaaaaa

Credit to Abg Kaman sbb blanje ko beli spec tu....

Shida said...

wah..ngancam lagi walopon tak mahal asalkan leh bergaya,,ader class wa cakap lu..:-)

chamizah said...

halamak bestnye dpt spek yg cantik tp murah jer...hmmm..mmg x sangke rege rm5 jer...iye ke kak ai?? mcm x caye gak...iye ke??..iye ke??..isk..kt mane tu beli tu?? kak ai dok mane yer?

klik klik (^_^)