15.7.09

::ROBOH PC AKU!!::

MASA aku hapdet ni bebudak sume dah tido..(laki aku tido2 ayam je tu..kih kih). Baru lepas hapdet kedai ni. hapdet skit je. Kalau cam biasa tu mau aku tido kul 2 pagi kang! Ni dah siap. Lega! Jap lagi leh la aku landing...

Masa aku tgh sibuk nguruskan umah tadi. Aku tengok memula elok je bebudak ni men game. Sweet je aku tengok budak ber3 ni duk adap screen zaman batu aku tu. Tp bila aku amati betul2..mak aii!!! Abis!! Jahanam cpu aku! huhuhu dek oiii...mama baru je beli minatang tu. Kang roboh, mmg koma la mama kau ni!



nampak sweet je kan? tekun adap game.
tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....



Ya Allah!!! pensan!





punye la ralit sampai x pasan langsung aku jadi papparazi!



elok lak dia duk bersila atas tu!!!



huhuhuhuwaaaaaaaaaaaaaaaa!






15 comments:

suhida said...

kekeke...bistu kak ai,beralih tak pas tangkap gambo tu..huhuh...sabo je la..kusyuk lak tu ngadap pc..haha

madamct said...

terima kasih atas ucapan takziah atas pemergian ALLAHYARHAM SURATMAN B HJ BAWOK dr SITIONE and family

strawberi @ mamadira said...

pandai nye si opet ni..
cpu dijadikan krusi..hehhee..
kreatip..kreatip...

Ahliahnizam said...

Akekekekeke ....
comey la dia duduk atas cpu tu. Leka betul dok ngadap kakak2 dia main game ye. Anak2 saye pon kalau main game ... x toleh kiri kanan. :)

Jiey^Mien said...

kena beli sebijik lagi nih kak ai..
untuk wat duduk2.. hehehhe..

sis_nita said...

hehe!
ala ai..
CPU tuhh mampu lagikk menampung berat dak comel tuhh..
kalo ko yg duduk atas tuhh harus laa jahanam CPU tuhh..

ibu_umairah said...

cayalah entry nie...........bagus tu anak!!!!!hee.heee

MUMMY ILA said...

wakakakakaka...
jangan diamalkan.. harus..harus dibgtau..cpu kalau leh jgn letak atas lantai ye. nanti cepat mengalami kerosakan. letak alas bawah dia..

Mommy Prince said...

comell nyr...kekekke

el said...

aku mula2 tgk pic 1..dah pasan dah budak opet ni dok atas cpu
kahhhhhhhhhhhhhh klako nk mmpos la ko opet...hehehehe
jgn buat cam tu sian mama kamoo dia ssh pyh nk beli cpu batu tu...hehehehe

ZiE said...

hihih cutenye... comel lak tu tapi sian lak pc kak ai :)

damaiinx said...

hi..ai,punyer baik lending opet yer...,nnti mamamania jdik hulk hijau,susah dikkk !hahahak

fazilzura said...

WAKAKKAKAKAK.. comel je dia dok atas CPU tu

suked8787 said...

Muahahahhaaaa...lawaks2...boleh masuk contest Dj Epoi....

Nur Syafawati said...

k.ai..tekun gile si elly dok tgk kakak2 main game!!!dia x teringin nak masuk dlm pc tu ker???kahhhh..comey je anak2 ko ni

klik klik (^_^)