13.7.09

::BIDADARI KELIWON::

Wei kowang, aku bukan sesaje nk Up bisnes aku tau. Ni aku nk share ngan kowang sume psl produk kesihatan utk pompuan ni. Nak2 lagi utk pompuan yg dah berlaki la. Anak dara pon boleh gak. Aku kan berpenyakit pehtu mmg sentiasa je sakit2 badan. Haritu ada la mak hayam her kocok ni propose kat aku Bidadari ni. Memula tu aku pikir cam buat apa lak aku nk beli ni. Takut tak 'lut' lak dlm badan aku sbb kidney aku kan bocor. Pastu ntah camne leh terbukak lak hati aku nk terima propose dia tu. Siap jadik ahli DCL lagi kau! keh keh...

Ok, ni aku nk kongsi ngan kowang. Mmg aku baru 2 hari telan benda ni. Tp sius aku tak tipu tau..mmg aku rasa badan aku ni ringan skit dari yg biasa. Maknanya dlm 2 hari ni mmg aku x telan langsung ubat dadah high tingtong aku tu! Sbb aku rasa leh tahan. Badan aku rasa segarr..bangun tido pon muka aku idak le cam keliwon kempunan darah. Tu baru 2 hari aku telan..hui! kagum wei. Kowang tak caye leh cuba. Boleh beli dari aku. Rege dia RM53.00 je. Isi botol tu 250ml.

Kowang leh tengok kt SINI..khasiat BIDADARI..


5 comments:

Bed said...

kakak ku sayang...aku pun dah ambik mmg ok...tapi masalah problem nye sekarang aku tak period wehhhhhh dekat 2 bulan ni...risau aku...selang 3 ari je mesti wat UPT...-ve aje results nye....cemane ni? ko rasa aku patut cntinue gak ke?

damaiinx said...

no,komen ai...yer ? sokong jer bende baik.....hihik

ai said...

BED,
Lorrrr..camtu lak ke? mak hayam lain pon ramai tau yg mkn bidadari ni..takde lak dowang kata ada problem..gi jmp doktor la bed..

Bed said...

aku rasa mungkin sebab tindak balas kot....mmg aku nk jumpa doktor...

chamizah said...

Kak ai,,serius saye pon penah telan Bidadari nih..mase 2 thn lps..hmm..mmg ok sesgt..saye lps bsalin anak sulong dulu,napsu utk m*** ngn hubby kureng (oops, 18sx jap). tp lps telan bidadari tuh, jd ok..pastu yg best nye,,terus lekat lak si adik nih..hehehe..tp mmg badan jadi segar la..x cpt penat..kan kan kan..

klik klik (^_^)