16.7.09

::MAMA SAYANG...::


DALAM
kete kelmarin sampai bergado-gado Ely ngan BB nk 'sayang' aku. Yg Ely mmg tak kasi kakak2 sayang aku. Kononnya aku ni dia sorang je yang punye. Tak boleh SHARE!!! Adoii..payah la camni dek. Kene kerat 4 la badan mama ni. Eh, kalau kerat 4 laki aku camne? isk...ooooooooo..aku tau bhg mana nk aku simpan utk dia. kahhhhhhhhhhhhhh :P


'mama ayang pet jo..'

- mama sayang opet je..
cute je dia sebut! geram aku!

BB pon sayang mama

Angah pon sayangggg..

Ala...along je takde. Dia kat umah.
Kalau tak, complete gambo aku ni kan?

Abanggggggg..takmo sayang intan ke??? :P
leh ke aku tayang kt sni? Kang pitam lak kowang..keh keh


video

sayang mama



19 comments:

Bed said...

alahaiiiiii so sweettttttttttttt la kak...opet aje yg sayang mama ye....ko rakam ngan kimie ke ngan hp tu kak??

nabilah_2908 said...

garang nyer opet...hehe..

sweet la kak....suka jer tgk video nie...sy ulng2 tgk..hehe...(^_^)

ai said...

BED..ngan KIMIe le. enpon aku mana la ada cable2 ni.. :P

ai said...

Nabilah..ulang2 la tgk smp kau muntah! hihihi...meh la dtg umah tgk dowang camne..mau kau pitam nk layan! :P

nasz said...

alahai, manjanye... suke aku dgr dia ngaku sayang kan ko kak ai

AieZa said...

ai.. idup ko mcm drama la.. haha.. tp aku nk tanye la kan.. pic yg ko amik tu kan.. ko suh lakonan semula ke cmne? ke tgn ko sepanjang masa pegang si kimie eh? haha tetibe leh tanya soalan sengal cmni.. sbb gambo2 ko byk moment yg menarikk.. tu nk tau tu..

zura said...

alahai..tomeinyer si elly tu kak..geram jer zura tgk dia tu....

ai said...

Aieza...tu sbb aku ckp KIMIe tu pon aku syg cam anak aku gak. (tp anak lagi aku syg lebih la :P) memana aku gi mmg sentiasa aku angkut. ni pon ada ni ha kat aku..kih kih

☆ lieya latif ☆ said...

cute kak.....kemain hangin opet bile ko nak cium kakak2 die...same laa ni cam mija....kodokut taik idung masing...sorang2 jek leh sayang mama die....hihihihi....

ai said...

Ha..yg mcm opet duk atas cpu tu kan..kebetulan mmg aku letak KIMIe atas meja. Aku nak amik gambar tudung baru. Tu yg dpt dnap tu. Dah le dowang leh x pasan langsung aku! giler ralit sungguh!

~~ciklinn~~ said...

ciklinn pun sayang mama..muah muah muah.... hahahhahahha


weii sgt comell okey anak2 mu.....

Bed said...

baguih ler kimie ko ni kak....za apa yg bermain di kepala aku same cam ko..kahhhhhhhhhhhhhhhhh

sis_nita said...

alolololo..
sangat sweet sehhh..
behnyerr kan..
kalo anak2 berebut nak sayang kita..
tetiba jerr leh nak nanges..

akak kan..
kalo anak2 tetiba nak cium ke haperr ke..
blehh emosi jap woooo..

AieZa said...

hahaha tu la bed.. aku dok byg ai pegang camera dlm kete.. pastu tetibe anak2 nye dtg kiss2.. wah sempat snap.. kuikuikui.. klu aku xsempat la nk capaii.. tu je la skali moment.. xkn nk suh ulang kut..

ZiE said...

sweetnyeee... opet dah leh ckp best kan. Kalau hana ditanya sure dia akan geleng kepala. heheheh...

ai said...

TU LER PASAL..KEH KEH..AKU MMG SUKA NK KEBEK2 KIMIE. BANYAK PIC YG AKU SIMPAN. KOWANG PASAN TAK PIC YG ANAK2 CIUM SUME GEGAR...

Kak T JB said...

SAMPAI KE JANTUNG, HATI.... KESANNYA BILA ANAK2 SAYANG & REBUT2 NAK KISS KAT KITA....
KELUARGAKU SYURGAKU....

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha ha
aku gelak sorang nie sambil nengok video tu kak
sekali dgr cam muka ko tp sora aku...hik hik hik

kelam kabut si opet dlm keta marah mama dia kena kiss erk...keh keh keh
meriah ler ko anak beranak kak
aku sukaaaaa

Nur Syafawati said...

eeeeeeeee..mengada nyer si elly tu!!!!nasib la dapat kakak2 yg sabo2 yer kak ai..kahhhh..kalau org lain dah kena smash dah tu..kahhhh

klik klik (^_^)