20.7.09

::HAPPY BIRTHDAY AINNUR ELYSHA::





20-07-2007 - 3:13a.m. - Hospital Selayang

2 tahun lepas selamat aku lahirkan anak keempat aku dengan jayanya. Dalam 4-4 anak aku, dia la paling senang nk kuar. Plupppppp! dah terjelepuk dia atas katil branak. Tak sampai 5 minit aku masuk bilik bersalin. Isk! Syukurrrrrrr..dapat gak aku merasa camne yg org kata branak senang. Selama ni aku branakkan kakak2 dia cam nk putus nyawa!!! sampai yg along tu terpaksa la belah pewot aku ni. Sakit kuat dah 2 hari..tp jalan tak terbukak abis. Iskkk..ngeri! Yg lain pon sama..sampai kene korek sbb nk bagi jalan terbukak. Yg ely ni je..abg kaman pon x sempat smp kt spital lagi aku dah siap beranak.

Anak yg masa 5 bulan aku kandungkan doc ckp baby boy ni aku bagi nama AINNUR ELYSHA yg memacam nama timangan dia dapat. Adek, Ely, Ely BamBam, Opet. Tp aku skang ni selesa panggil dia adek je. hihihi..nama baby boy yg aku simpan dari buntingkan BB, Amirul Aiman aku bagi kat adik aku yg kebetulan bini dia (CT) branak anak lelaki. Rezeki dowang, rezeki aku.

Ely skang ni manja melampau. Kalau boleh aku ni dia sorang je yang punye. Takleh nk share2. Dah tu dia ni garang giler. Sampai bebudak kt nursery pon x brani nk buli dia. Ada budak kembar tu jelah yg brani. Tp dia ni melawan. Budak skolah tadika pon dia kacau tau. Haihhhh adek. Tp dia cerdik. Dah pandai ckp tapi depan org takmo tunjuk. Umur 2 tahun ni dah pandai mengira sampai 10. Mintak2 le adek cerdik sampai bila2 ye..

Gambar bestday dia smalam tu, kalau ada masa nnt aku hapdet k..

Untuk Adek, mama ucapkan Hepi Bestday.
Harapan mama + abah semoga adek menjadi anak yang baik
dan yg terhebat k..sayanggggggggggggg adek!




baru 40 mnt dibranakkan


Muiz, Rais, Dina, Ely
(buroknya kau dek!)

mama pon nk posing gak..(dlm pantang - mcm x pantang! :P)

sedapnye bau dia....geram aku!


demam pulak...

dlm pantang dh berjln ke Giant kau dek!


bambam

PEACE

28 comments:

KasiH said...

HEPI BEDAY ELYYYY!!PEACE~~

Mazlyana Mansor said...

HAPPY BIRTHDAY AINNUR ELYSHA!!!!
SMOGE PJG UMOR...MURAH REZEKI...
JD ANK YG SOLEHAH..
AMINNNNNN..

Mazlyana Mansor said...

HAPPY BIRTHDAY AINNUR ELYSHA!!!!
SMOGE PJG UMOR...MURAH REZEKI...
JD ANK YG SOLEHAH..
AMINNNNNN..

ZiE said...

epi bisday ely... semoga pjg umur murah rezeki & jadi anak yg pintar. Comelll je kak ely kecik... bau baby pun harum kan...

Bed said...

epi desday opeyyyyyyyyyy/..peaceeeee toooo

ibu_umairah said...

happy besday elly...semoga panjang umur+jadi anak yang pintar+dan dengar kata mama/ayah ok

el said...

hepi besday ely...
gmbr ely ms demam tu kiut banget..skrg pun still kiut hehehe
PEACE!!!!

jaijina said...

eppy besday opet..smoga membesar dengan jayanya nnti ek..

nabilah_2908 said...

happy birthday elly...makin besar..makin comel...hehe.. :)

JiEjAh_DeEn said...

hepi besday adek/elly.
moga jadi anak kebanggaan mama & ayah :))

Fiza Nordin said...

ish mak mertua lambat mai nak ucap epi besay kat menantunye heheee semoga menjadi anak yg baik,bijak dan setia pada yg satu yek hiks!!!

saveme_zero said...

hepi sebeday ely!!

Reena said...

happy birtday ely...dek baru 2 thn ke...tinggi..ingat 4thn..hehe...semoga panjang umur..happy n be smart always

eLYies said...

happy besday ely....nanti hadiah auntie yies kasi yer..ahad ni...

AkMa said...

heppy b'sday elly @ opet..baru 2 tahu rupenye dak elly ni..tp bijak nye mcm budak umur 3 tahun..hehehh

fazilzura said...

gambo ramai2 tu cm kat umah yie s je

elly @ suely said...

apy besday ely... semoga jadi anak yg baik n solehah yer! makin beso makin cun plak si opet nie... peace!

zura said...

hepi besday opet!!!moga menjadi anak kebanggaan mama dan ayah yer...suke tgk opet..cute...

mummysya said...

alahai...

tetiba mcm rasa sweet jer entry nie kan...

sis_nita said...

anak2 dara ko mmg comel2 laa ai.. geramnyerr laa akak nengok..

MUMMY ILA said...

xle blaaa..ko ckp "buruknya ko dik!!"..aku tergelak ko.
dulu muka ganas..skrang dah beso.muka ayu..cam abe kaman pakai tudung..ayu je..

happy birthday ely.. dulu anty ni kawan dgn mak ko dr mak ko buncit..skrang slim suda cam kakak ko je aku tgk. izz + ely + dina kenal dr dlm perut

Emy Omar said...

Happy Birthday Ely Bambam..Semoga menjadi anak yang solehah...muaah

emellia said...

HEPI BESDAY 2U.. HEPI BESDAY 2U.. HEPI BESDAY 2 ELLY.. HEPPY BESDAY 2U... SEMOGA JADI ANAK YANG BAIK.. AMIN

Ibu Mifzal Arsyad said...

epi besday ely bambam..comelnya dr kecik sampai dah besar ni..moga jd anak yg solehah ya..

chamizah said...

hepi besday sayang ely bambam...geram nye tgk gamba ely mase dia baby..mmg bambam...rase nk geget je pipi ely tuh..tu main lptop tu, kecik2 dh celik IT tuh..

iera_ayen said...

ELY @ OPET... EPI BESDAY...MAMA ALIA ADAM DOAKAN MOGA MENJADI ANAK SOLEHAH,PANJANG UMUR & MURAH REZEKI..

BILA LA NAK JUMPA DGN MAMA YER...

sukma said...

Heppy Besday to Ainnur Ellysha...

ctm-cak'on said...

k.ai, x upe org pantang pun ek, jeles2x...kompem akak slim jek mase preggy ely kan...

klik klik (^_^)