27.7.09

::JUMPA POMPUAN VOUGEH::


JUMAAT
hari tu buat pestimenye aku dapat jumpa pompuan adik badik vougeh si PEEJ & NONOY. Sonok nk jumpa dowang ni sampai rasa nk terkencing2 aku! Bukan apa..aku dh lama baca blog si Peej ni. Dari aku takde blog dulu. Tetiap hari aku terjah blog dia ngan lagi sorang pompuan sengal, si GREEN APPLE. Then, baru2 ni si NONOY pon bukak jugak blog. Sonok ooo layan blog dowang yg sengal2 ayam tu..


OOOO...aku jumpa dowang bersebab. Aku nk kutip baju2 yg aku beli dari Nonoy. Psssttt..kan betul aku ckp..pakai baju kau tu asik kene TARIK je ngan laki aku! kahhhhhhhhhhhhh...
W/pon aku x dpt nk laga2 tetek ngan kowang sbb dalam kete, dpt laga2 pipi pon jadik la. Vangga aku! kihkih..Sonok la dpt jumpa ngan kowang..Thanks tau sbb sanggup kowang hantar baju tu sampai kat opis aku. Dah tau opis aku ktne, len kali kalau agak2 kowang rasa nk banje aku makan leh le amik aku. Aku ikut je! ngeeeeeeeeeeeeeeee....



kau nape pompuan?
stim yek amik gambo ngan aku yg 'wangi' ni?????

Nonoy si tokei kedai yg comel





4 comments:

Dj Epoi said...

Uik!!!!!!!!!

Main laga - laga teeeeeeeeeeeeet!!!

?

kikin_78 said...

kak...sori nak tanya nie..mana nak beli whitekol tuuu??? (akak jgn jawab kat kedai beskal tauuu...ark ark ark)

ai said...

Kikin, kat memana pon ada minatang tu. Kalau nk mahal kat MAC pon ada. Kalau cam aku tu, kat SINMA, SASA, PSR MALAM, ELIANTO (elianto punye kureng skit..gi carik cepat!

Mazlyana Mansor said...

kak ngah kak nonoy tu mmg sangat chhoommell kannnnnnn...nti kalau kak ngah jmpe die lg..kak ngah kemsalam kat die erk...hhhuhuhuhu

klik klik (^_^)