13.7.09

::JUMPA KAWAN LAMA::


BALIK
dari skolah along, baru je aku landing nk tido jap sementara nk turun gi kenduri kawen..laki aku call (dia mmg keje ari sabtu) kata kawan opis lama kami dah ada kat bawah blok. Huhuhuhuhu..aku ingat dia gurau, pala aku tgh berat giler..aku baring jelah balik. Anak2 aku pon pensan sama. Tup2 ada org ketuk pintu umah!! umang aiiiii...terjongket buntut acik! dah le aku pakai singlet ngan saluar katok je..harus aku tukar dulu persalinan aku yg agak gedobom tu! keh keh...


Lama giler x jumpa Kak Sukma ni. Dulu aku penah seopis ngan dia. Sebelom aku kawen. Pehtu abg kaman lak keje skali. Kiranya berbelas tahun gak la! isk...tp kak sukma cute cam dulu gak. hihihi...





laki kak sukma...abg nuar..
ooooo..dia mmg camera shy.
paling x bleh blah tu...gayat gilos!
keh keh..
lawak je tgk dia jln kat luar umah aku nk ke lif..!


Masa kak sukma dok borak2 ngan aku le along call kata ada jiran aku nk tompangkan dia balik umah. Lega aku! kalau x, kucar kacir gak la aku nk gi amik dia kt sekolah, pehtu nk bersiap turun kenduri kawen kt bawah lak. Dah le abahnya keje..aku lone rangger je..haihhhh...

Kak sukma balik je trus aku bersiap anak branak nk turun makan kat bawah. Almaklum la aku mmg tak masak apa2 hari sabtu tu. Mmg nk mengisi pewot kt umah kenduri tu je..

Yang paling best, ada 1 kejadian telah berlaku masa kat majlis kawen tu! 'ANA oh ANA' !!!......
jeng..jeng..jeng.... (nnt aku criter yek..) :P


6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

hihihihi...takpe kak, kalo ko bersinglet pun cute....takde 'tayar'...ramping jek.... hih i hihi.....

oo ni kire kawan lame laa kak yeak...sure hepi...tapi kelako plak tgk husben kak sukma tu....pemalu die sampai tutup2 muke hah...hihihihi......

hah cepat kak citer pasal ana tu....suspender dah nie hah...

Bed said...

ape....ape...?citerlah cepat...

Bed said...

kak silalah amek award & tag aku bagi tuh!!!

Shida said...

rajin sungguh awk ni entry blog dalam satu date erk..hehe

damaiinx said...

hai,ai...ader story sus..gempak plak !! ngerinyer.....maner reporter melodi ? hangat nd hangit..hah

anuar said...

gigi rongak laaaa.....

klik klik (^_^)