7.7.09

::SEBEDAY AIMAN::


THE FOODS!
memacam ada..CT masak laksa.
Yg lain 'mak' aiman (pengasuh) yg bertungkus lumus masak.
sebeday party aiman ni dah macam open house aku rasa.
bawak sampai ke malam.
tp alhamdullilahh....abis licin makanan..
majlis pon berjalan ngan lancar

Azie + anaknya..
isk! cantek la kau pompuan..
lemah lembut lagi!


me + lynnda gebus

dia dtg skali sbb aku, dia ngan sam kan seopis..
HARUS!

Opet beramas mesra ngan anak Azie

backdrop yg direka khas dari paksu AJ untuk aiman..

Laki sapa la yg rajin yg amat ni???

ooooo...laki aku yg comel + rajin rupanya!

x nampak kepala abah kau angah!

same kaler mate
muahahahahahaha..


Opet diculik!!!!!!!!
aku ok je sbb si Opet pon mmg takde perasaan.
siap lambai tangan lagi kat aku.
yg kejung, paksu dia!
berlari2 ayam kau kat kete org tu!
kahhhhhhhhhhhhh...
sayang gak kau ngan Opet ye AJ?

anak2 aku lepak main kat dlm je..

posing kat cermin lak.
cermin ni aku nk kene ganti kau!
si bb la punye keje.
anak aku jakun..dia kebeknya cermin tu!
abis 2 keping jatuh pecah!
sib bek tak kene kepala sesapa..
haihhhhhhhhh...
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

skodeng ngan arul..
ala...blur la gambar ni.
dah, amik dlm gelap.
huhuhuhu

kapkek yg aku order dari besen aku jugak, FIZA
sampai sayang nk kuarkan utk org.
last2 ct bagi2 pada 'mak' aiman (pengasuh) yg banyak tungkus lumus memasak.
giler banyak ooo makanan!
sedap2 nk mampos lak tu.
Laksa CT masak pon terangkat buntut makan..
rugi sapa yg x datang tu..

CIKLINN pon datang...

Ya Allah CIKLINN oiiiiiiii..
comel betol la kau!
Cam budak skolah..sius kiut wei..

wakakakakakaka
memasing moncong molot bercerita!!
beria!!

sampai tertonggeng-tonggeng aku niaga tudung!!

ha..pilih! pilih!

si kembar kechentaan hati aku..
AJ + Arul

uchuk mama..

"eeeeee...comelnya auntie ni!
nak ikut dia la!"

"babai mama"....

ooooooooo..mata duitan kau ye opet!!!
tukun mama kat depan tu kau dah tak nampak ye??
Kete mewah tu jugak yg kau nk ikut!
hish!

masih takde perasaan.. keh keh..
takpe la linn, tunggu dia besau ye..
kene rebut2 la ngan si fiza tu!
hantaran sapa paling tinggi, tu le menantu aku!
kahhhhhhhhhhhh

aj + ct + arul + me

eeeeeeeee...! cibuk je budak tu la!
kaco daun le kau..
gi men jejauh!

budget comel la kunun..
lalalalalalalalalaaaaaaaaaaa

me + aisha (adik ct)

Opet ngan Teacher Tuya

meh auntie betulkan rambut Opet..

First time jumpa ngan TUYA.
sanggup aku tunggu kau dtg smp malam tuya oiii!
isk..

alaaaaaaaaa...blur lak!
jap aku pakai tudung..cantek skit..

Ha...baru terang!
Sonok dapat jumpa kau Tuya!

kau datang lewat, aku paksa kau beli tudung..
denda teacher!!!!

TUYA + my kidos

kau berkenan yg BB tu kan?
kompolkan $ hantaran dari skang..
mahal ooooo... keh keh..




~tp agak terkilan gak sbb tak dapat jumpa ngan wahida, kak nita, tiut..mak-mak ayams pon sume tak dpt datang.. takpe la..takde rezeki nk beronggeng ngan kowang. Next time k..

15 comments:

~~ciklinn~~ said...

ya allah sampai kemalam kak oii ko bukak kedai...... hehhehehhe

ok2 aku tunggu opett besar na..bior dia pilih sendirik sapa bekenan di hati.. mihahahhahahha

eh nanti aku tunjuk gambo aku pakai tudung tu yerk... perghhh cun siutttt.... hahahhahhahah

T.u.Y.a said...

tenkiu la kak ai sbb tggu Tuya sampai ke gelap dah..
elok2 mata dia kelabu sexy gitu terus jadi biru sbb geram tggu Tuya..hahahhahaah..


mmg nak booking si BB tu..asik pegang penyapu je dok sapu sampah..buleh jadik menantu tu..walopun ala2 ensem kan..x kira la..

el said...

hepi besday tote aiman..hehehe..dh besor pun die eh..kejap jer...
ciklin n tuya pun ado eh...
sakan tokeh kain tudung tu meniaga...berkoba2..kahhhh
org nk beli tu x jd beli pun kena beli kahhhh

miss♥wahida said...

sedih sgt kak..coz x tau nk pi cm mana..mama n abah saya balik pagi2 buta lagi..last2 kejung kat kl sentral jea..hukhukhukukhukhuk..next tyme kite jumpa erk kak..

FaizAmYAirieL said...

wahhh meriahnyeee kak aii sebeday aiman ni...penuh dgn makanan..kek pon nampak sedapp..hurmm..mmg rugi aku tidak menghadirkan diri..huhuhuh

D.O.U.B.L.E...S said...

korang dah update yer,,aku nie lembab sikit..hehehehhe aku tak sihat....

jay said...

mak aih..sodapnyo laksa tuh..mleleh aku kai ai tgk mkanan tuh..heaven sgt..

Bed said...

owhhh patut le ko tak sabo2 nak hapdet blog semalam ye kak.....fuyooo makanan dia manyak!!!
kalah openhouse....apapun hepi besday to aiman...jgn noty2 tau....
ko mmg maintain cunk kak ditambah lak ngan mata kucing tu!!!!!

saveme_zero said...

k aii...aku x nmpk sgt la gambo aiman. gambo kooooooooo jerr!! wakakakakak tapi hati aku ni...huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

shidaradzak said...

sedapnyer makanan terutama my favourite laksa tuh...cup cakes elmo lagi lah syomel..uuwwaaaaaa..naper tak ajak saya datang??

Zanna_MamaBatrice said...

aloooo
meriah ooo besday aiman
aku x dpt ler nak menyibukkan diri
teringin gark ...dpt jumpa ko kak
tp tu arr...minggu sebelum dah naik kl
x kan nak naik tiap2 minggu
bankrupt laki aku kak
ha ha ha

*Azie* said...

ooo kak lin pun dtg jugak tension xdapat jumpa..hepy azie jumpa kak ai..suka tgk mata akak...akak azie dah update..mai jenguk blog azie k..

AkMa said...

bestnye kak ai..dpt gether2..hehheh

Nur Syafawati said...

akuke aku tgk gambo2 byk sgttttttttttt...wah..ciklin je yg aku kenal dlm pic2 ni..heheh..lawonyer kete ko ciklin..leh test drive x.ngeh..ngeh...

helena's said...

siap lagi jual tudung..hikhik

klik klik (^_^)