15.7.09

::BAPAK MEETALI::

(BAPAK MEETALI @ MAID TERLAMPAU)

Gambar ni le aku masukkan dalam contest DJ EPOI. Harini le penutupnya. Ntah menang ntah tidak le aku ni. Hadiah best ooo..TIKET MASUK KE SUNWAY LAGOON! Elok la utk org yg miskin hina cam aku ni. Save $ aku angkut bebudak ni main kat Sunway Lagoon tu. Yelah, sekali masuk aku anak branak mau makan ratus2. Pitam!! mintak2 le aku menanggggggg...

puh kiri! puh kanan!!!! hakkkkkkkkkktuih!


EDITED: Cam x best lak aku bagi nama maid kan? isk! x baik tul..kan elok aku letak nama bapak meetali..sian laki aku..sori ye bang. Jom kita kasi gegar katil. ahak!!




17 comments:

chykeenzachary said...

kreatifnyer...

T.u.Y.a said...

!@#$%^&*(!@#$%^&*()!@#$%^&* (jampi serapah )..
fuyyyhhhhh...tiup sket bagi menang..
kak ai..nak gak la maid macam tu..amik kat agensi mana tu?hehhehe

D.O.U.B.L.E...S said...

mesti boleh menang punya la....

nabilah_2908 said...

hehehe..kretif la akk nie..:)

cerpelai said...

Makaih..!!
Pah Bedah pun takleh buat camtu..
Kebolehan untuk menguruskan 5-6 perkara dalam satu masa.. Gaban ke hapa maid tu?

Kehkehkeh..

Bed said...

wakaaaaaaaaaaaaaa puas aku telek gambo maid tu mcm kenal....sekali abg kaman da.....kalau aku jadi juri konpom aku bg ko menang kak...

sis_nita said...

berkat abg ko tu ai..
musti blehh menang..
amin..

sue's blog said...

hahahaha..nk pitam rasenya ble tgk gmbar ni..kekekekeke..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

hahaha...
dari mana maid ni kak??
mahal tak nak bayo duit maid ni?

mesti menang ni..
klako jek

el said...

contest tu psl maid terlampau ke
hahaha abg kaman ko mmg ARTIS
mmg leh jd pelakon...kahhhh
anak2 pun mjd berlakon ha...

shi3la said...

kahhhhhhhhh..nie bukan terlampau lagikk dah..nie dah melampauuu..maner majikannyer nihh...ciannnn maid tu hahh...huhuuu

kretip ko kak..sure menangnyer lahh.

yg ko cirit birit lak pehal kakk...

dalila said...

dasyat...dasyat...mmg melampau tahap gaban maid ni...bz bangat..

aku suker2...kreatip ya amat...

errrr...abang kaman ker tu...sporting gilos...

F A R Y N said...

kak..
aku afundi ko menang!

MUMMY ILA said...

makoi ayat jiwa bangsa tol~

chamizah said...

Kak Ai, mule2 akak post kan, cha x pasan langsung yg tu adalah hubby akak (abg kaman)..bile akak dh edit post tu, baru la pasan yg hubby akak tu...siap pkai tudung lagi..hak hak..aduyai...klako..klalo...best la akak & laki akak nih..klako..besh..besh..

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiii!!!

Nih Klau Gua buka AFUNDI harus menang nih heheheh...

Abg Kaman Lu memang...sporting gilak babuk!!!! heheheheehh

iera_ayen said...

hahahaha...pecah pewot aku..tp aku respect ko la zah...kreatip tol

klik klik (^_^)