6.7.09

::ON D WAY::

SEBEDAY Aiman hari Ahad aritu. Aku ingat nk gi pepagi nk tolong apa yg patut kat umah CT tu. Masalahnya pepagi kat umah aku dah huru-hara! Ngan masa tu le nk wat homework, masa tu le nk gosok baju, nk lipat kain, nk buat bekpes, ngan sore aku yg nyaring marah anak2 bergado la bagai! Langsung aku kansel nk gi awal umah CT! Haihhh...Tghari tu baru aku bertolak. Tu pon dah tgh jalan leh lak baru tingat tembikai tertinggal kat umah! Ya Allah..kene la patah balik. Adoiiii...

Iena (adik aku) lak kesian betol! Dah siap ooo lawa2 ngan anak dia pakai dress la bagai..singgah klinik kanak2 sbb anak kecik dia, fawza d doll demam. Dah lepas jumpa doctor..mcm tak sampai ati lak nk angkut anak dia gi sebeday party tu. Yelah..dah le ramai org. X selesa lak budak tu nnt. Kalau lepak dlm bilik CT, kesian kat iena. Tak dpt nk lepak2 ngan kitaorg kt luar. Last2 lepas gi klinik tu trus balik umah anak branak. Alahaiiii..takpe la na, takde rezeki kau nk join..

Yg AJ ngan Arul lak awal2 dah sampai sana..Abg Long aku mmg tak dpt nk dtg sbb adik ipo dia kawen. Sebeday ni buat kat umah CT le. Kat Kota Damansara tu. Minggu lepas ada dia tepek invitation kat blog dia. Rugi oo kowang tak dtg. Memacam makanan ada! Ngalahkan nk kawen anak! Nanti aku tepek gambar2 masa party tu nnt. Ni baru on the way nk pegi..dlm kete pon huru-hara! huihhhh...camni le kalau ramai anak kecik. Tambah lak ngan anak jiran kechentaan aku tu pon aku angkut. Si Echah, anak Ema. Aku ajak Ema, sibuk lak dia nk jual bakso dia tu. Ha..angkut anak pon jadik la..jommmmmmmmm!

Along + Echah

BB + Opet

Angah

jelingan mata opet...huyoooooo!

mata baru mama..
Huyoooooooo jugak!!!!


7 comments:

T.u.Y.a said...

next episod plzzz...heheheh...

niza salleh said...

cantik transformasi ko yg baru ni aii..malatoppp

ZiE said...

eppi bisday aiman... semoga pjg umur and epi di samping mama mama yg cantik2.

Kak ai... i miss u

Bed said...

chantekkkkkkk mata ko kak.....
mcm2 hal kan....kalau ada anak gitulah kak....kalau 4 org lagi la mcm2 kan...

sis_nita said...

erk!
ko kanss...
tapi akak rasa..
mata opet lagikk malatopp..
hihihi!

madamct said...

buntal bonar mata ko jijah wehhhh

elly @ suely said...

pucate lesi aku nengok muke ko kak... x sehat lg ker?

klik klik (^_^)