8.7.09

::SEPAGI DI KLINIK DESA::

PAGI ni ada appointment Ely Opet & BB Qitie kat Klinik Desa. Ala..check up rutin je..Dek kerana BB demam, makanya harini dia tak gi skolah. Lepas gi klinik tu aku hantar dia ngan opet gi nursery..

Lepas antar abg kaman gi tmpt keje dia kat batu kep tu, aku trusssssssss gi KL amik stok tudung skit. Malam ni leh le aku hapdet stok kat kedai aku tu. Nnt jgn lupa jenguk ye kengkawan. Eh! kalau jenguk wajib beli oooo! leh ke paksa camni? keh keh...

Ala..aku ok je sbb kat time slip tu abg kaman mintak misi tulis aku punye smp kul 12pm. Walhal abis cek kul 9:30 je. Misi2 tu pon x kesah ngan aku. Dah biasa sangat ngan molot puaka aku ni. dah kenal dari aku buntingkan BB lagik. Masuk je bilik misi, musti riuh ngan molot aku! keh keh..

bubyeeeeeeee

singgah nursery amik kasut skolah angah dulu.
dah alang2 baik kami antar sendiri angah gi tadika..

ecewahhhhhhhhhh..
bercerita beria!
apa yg kau criter tu opet?

BB ngan abah pon tekun dengar dia celoteh!

peace!

order ni je sbb bebudak tu dah bekpes kt umah..
yg potong2 tu sebenornya donut. aku suh org tu kerat 6!
walhal donut tu sebijik je! giler kudukut aku!


eeeee...burok la tangan aku!
ni yg nk kene makan susu gemok badan ni..
nk bagi berisi skit.

kad Ainnur Qistina (BB Qitie)
& Ainnur Elysha (Ely Opet)

huiiiiiiiiiiiiii...!
ini budak jgn criter la. Tak duduk diam langsung tau!
dlm bilik misi pon selamba je dia berdiri atas kusi.
Siap lipat kain lap hingus dia atas meja misi tu.
tgh sibok misi tu tanye psl dia, dia leh lari lak kuar bilik!
Ya Allah...melasak sungguh!

tu tengok. Ada kusi takmo duduk. nk gak duduk kat lantai...!

Laaa!! ikut abah dia rupanya!
kahhhhhhhhhhhhhhhh



7 comments:

nasz said...

suke tgk opet buat peace. anak aku tak reti buat peace tau!

Bed said...

geramm aku tgk si opet ni...cam nak geget2 je...buleh tak kak?

shi3la said...

kahhhhhhkahhhh...baru betul anak bapak....

comei tul opett nihhh..lain benor muker diyer ngan kakak2 diyerrr..

el said...

hahahaha gelak aku tgk pic opet tgh kusyuk cite tu..wakakakaka

opet smlah ngan danish..x leh dok diam..adoiii penat kdg2 tu...kdg2 tu lantaklah kamoo main lah puas2..jgn kaco org sudahh

FaizAmYAirieL said...

owh ade check up lagik erk pas cocok sethn 6 bln..ekeke..airiel aku x bwk dah lepas last injection..kalau demam je bawk jumpe dr..mmg aktif si opet ni..tp xpe..maintain cute..ehehe

sis_nita said...

heheh!
amboii dak opet..
dengan gaya2 tangan tuhhh..
amat khusyuk bercerita..

apa laa yg opet tu stori mori tuhh..

en_me said...

peace ghitewww.. ehehe, salamm

klik klik (^_^)