30.7.09

::AYOI oh AYOI::


MASA
aku on the way balik keje smalam AJ call aku..katanya Ayoi (kembar AJ) kene refer ke Spital sebab demam kuat dah 2 hari. Risau gak kan..takut lak ngan selsema babi utan H1N1 tu. Huiiiiiiiiii...mintak dijauhkan la..


Nak tau criter lanjut klik AYOI



7 comments:

Bed said...

harap2 demam biase je ayoi ye....get well soon

iza iziana hasan said...

hrp2 demam biasa...
amin

sis_nita said...

skrg ni kan..
kalo demam berlanjutan..
kena terus gi sepital woo..
alert sket..
takot lain hal jadiknyerr..

semoga ayoi tak serius demam tuhh..

oMMy fiRuz said...

mintak dijauhkan virus tu..jgn byk pikir sgt cek ai..nnti megrain..hihihi
semoga cek ai terus vogue gituh..

Big Mamma Bukhari said...

my dear kak ai...
miss u sgt2!!
dh tgk cerita2 kak ai kat blog ni sampai bawah sekali.. kak ai mkn budu ek?? sedapkan?? samala kita.. dpt ikan kembung bakar cicah budu ulam timun pun dh buat makan nasi bertambah2.. ish.. ni yg terasa nak makan nasi ngan budu balik umah karang ni.. hok aloh...
tq sudi singgah ke blog t ye kak...
jaga diri, jaga kesihatan..
muah!!

damaiinx said...

hai,adus..ai,demam malaria !! jauh kan,bala...minta jauhhh,
hrp,demam..selsema jer ? kann

afsal_8281 said...

salam ziarah
hati2 skang..kene jaga kesihatan

sudilah jengah ke laman saya ye

klik klik (^_^)