16.7.09

::ORG TUA KENE BELASAH!!::


MASA
aku tgh wat keje, tetiba je dengar org jerit2. Memula tu malas la aku nk layan. Bila aku turun jumpa bos, makin kuat lak org tu menjerit2. Eh! takleh jadik ni. Aku naik atas kat tmpt aku trus aku jenguk dari tingkap nk tengok apa yg bising2 tu..(sah la aku mmg kepochi!)..



eh!!! ada org gaduh la!!!!
siannye...dah le yg kene pukul tu org tua..isk!

apehal ni??

Ya Allah!! siannye dia...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

lor!!! shooting rupanya!!
wakakakakakakakakakakaka


Ala..opis aku ni kan betul2 kat sebelah SKOP Production. Dato Yusof Haslam ni mmg suka cari tmpt2 yg dekat ngan opis dia. Jimat kos. Senang pon keje kan..xyah gi jejauh. Yg kene pukul tu sebenornya A.Galak. Agaknya criter gerak khas kot.. Keh keh keh...

kene tipu!! lalalalalalaaaaaaaaa





19 comments:

ZiE said...

Tipah tertipuuuuuuuuuuuuuuuuu.. fikir gaduh betol² :)

chamizah said...

huk aloh kak ai...wat sapender jer..ingt kan btol2 la akak snap gambo org kne pukol..ish..tipu tertipah jap td tau..huhuhu...

~~ciklinn~~ said...

hua hua hua... ko kak ai ni mmg tau... huhuhuh iyer2 aku belek gambar tu satu peesatu sekali ku tertipu... haitsssssssssss

Bed said...

penuh dgn drama tul la ko ni kak....kahhhhhhhhhhhh

Emy Omar said...

kuang..kuang..kuang..ko ni kak..kita ingat yo yo oo je ada orang kena pukul cis..tertipu rupenya

sis_nita said...

sampai ati koooo..
tipu akak pepagi jumaat nehh..
akak tak berdosaaaaaaa..
hwaaaaaaaaaaaaaa..

MUMMY ILA said...

remy ...bf aku tu ada x kak ai?

wakakakakaka

damaiinx said...

hi,ai..ingtkan adegen real...rupenyer
lawak senario....cit huhuhuk

Bibu said...

adoi...cam jamban!!

nabilah_2908 said...

hehehe..akak wt suspen jer pagi2 ni...hehe...best la...(^_^)

AieZa said...

sabau yo lah aku.. skali ada cameraman daa..

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

Ko ni kakngah...memang Mukadimah di Pagi Jumaat!A.mi dgn Yana dah menangis terkenangkan pakcik yg dah tergolek ke BUmi....kami baru je start enjin kete nk p lawat pakcik tu kat Hospital!Wahahahaha

saveme_zero said...

haram ^%$#@* tol! wakakakakak. aku br nak tanya,x report polis ker...ampehhh..wakakakakakka

el said...

ai ko keje situ bape lama eh..xde ke yusof haslam berkonan kat ko amek jd artis die..kahhh ke ko terlalu lawo utk jd artis die..kahhh

Reena said...

lorrr...nak tgk gak shooting

suked8787 said...

Ntah hape2 ntah ko ni k Ai...bikin suspen jer...punya la kusyuk tgk...ropa2nya ada cameran plak kt situ.....

Mommy Prince said...

hAMPEHANN... cam gempak entry nih..aku ingat betul2 td.rupanya lakonan semata2..kahhhhh

nasz said...

kuang asam kak ai!!

sayalahfaizul said...

naseb baek aku tak mencharott kak...

klik klik (^_^)