15.7.09

::TAG DARI BED::

Bed, aku kutip award yg cute ni..
kau x kasi pon aku nk gak!



TAG ni si BED yang bagi kat aku. Sib bek mood aku adalah ok nk jawab tag2 ni..apa2 pon, mekaseh la Bed sbb ingat gak kau kt aku..keh keh...

1. berapakah umur anda?
23 kan?? eh! tak ye? keh keh...32 la!

2. anda berasal?
Dari Kg Nakhoda, Betu Kep, Selangor Darul Ehsan.

3. berapa adik- beradik anda? anak yang ke? nyatakan berapa orang lelaki dan berapa orang perempuan?
Adik badik belah mak aku 6, belah mak tua aku 5 = 11. Ikut belah mak aku, anak nombor 2. Ade 4 lelaki & 2 pompuan giler. paham ke ni?

4. sekolah terakhir anda di?
SMK Taman Selayang - depan umah eda memek :P

5. bila kali terkahir anda memotong rambut?
Bulan lepas...

6. shampoo apa yang anda gunakan sekarang?
aku mmg kene guna syampu head & shoulder sbb kepala aku senang nk berkerak.

7. anda gemar menjahit? kalau tidak, nyatakan sebab?
JAHIT???? tak suka sbb nk cucuk benang dalam lobang tu pon kadang aku fail!

8. bila berada dirumah, adakah anda suka menghias diri?
Sukerrrrrrrrrrrr

9. apakah kerja rumah yang anda paling malas nak buat?
LIPAT KAIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sib bek abg kaman rajin lipat. Aku tukang susun je.

10. soalan yang terakhir, bagi 5 kenangan manis yang tak dapat dilupakan sampai bila- bila?
1. Kawen ngan Kaman yang comel + rajin tu
2. Branakkan anak-anak Kaman
3. Dapat beli pengukus ngan jayanya
4. Dapat bonus
5. (rahsia)...lalalalalalalalalaaaaa


11. siapakah yang anda nak tag?
Aku nak tag si AJ yang sedang dilanda demam denggi. Aku harap kau cepat2 sembuh. Aku takut kau bertukar jadi nyamuk lak kang. naya! Kau amik ye award munge ngan TAG ni..xcercisekan skit kepala hotak kau yg tgh berat tu..k, ailebiuuu

3 comments:

damaiinx said...

hai,ai..nnk ggak awards comey tu,
tpi.....bbyknyer syart,nnti ler 10x piko....hihihik

aj-saudagar-butik-cintaaliahgallery said...

huhuhuhu.....dapat tag lagi lorrr.....kene settle tag kak ct dulu baru le wat tag kakngah lak....hmmmmm

Bed said...

ok koje dah siap ye...

klik klik (^_^)