31.7.09

::BUBYE::

CAMNI le tetiap pagi..tinggalkan bebudak tu kt nursery. Angah + BB dah siap mandi dari umah. Nnt ada van dtg amik dowang gi skolah. Along lak skolah pagi. Tghari trus balik umah. Ema kat sebelah tengok2 kan. Kadang lepas mandi, semayang dia duk kat umah Ema. Main ngan si Echah. Mcm Ely bila sampai je kat nursery tu, trus amik botol dlm beg, bawak diri baring kat tepi dinding. Alahaiiii...sayu je tengok. Kalau dia rajin, dia lambai le ngan kakak2 dia cam kat atas tu. huhuhu..cam kesian je tengok. Tp nk buat camne. Mama ngan abah nk carik rezeki. Nak bagi kowang makan, nak sekolahkan kowang... :(


~ Aku adalah mood kurang elok. Hati gundah gulana, kepala berserabut mikir memacam benda. Pagi tadi tido kul 4 pagi! Kul 5:30 dah bangun balik. Aku update blog KEDAI. Ada tudung yg aku baru beli malam tadi. Boleh la kowang jenguk2 kedai aku tu. Ada promosi hebat utk kowang. Aku kat opis ni pon agak bizi gak. Ngan mata aku ngantok..huhuhu. Tak sabar tunggu waktu rehat. Nak tido. Takleh landing skang sbb bizi. Bos lak ada tu..huhuhu




17 comments:

T.u.Y.a said...

mesti memikir mcm2 benda ngan update KEDAI ni sampai lewat tdo eh kak..

harap sumenya ok2 je..tabah hadapi ape juga ye..

muah muah..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai aku pun sayu kak....cenggitu gakle ari2 anta mia n mija kak...tapi peel mija same laa cam opet, sampai jek terus landing kat tepi dinding baring atas toto.....huhuhuhu

takpe kak, esok weekend dah.....rehat cukup2 key

fazilzura said...

huhuhu mmg sayu ..

tp selalu kalu anto akil .. dia dok syok tido .. tp kalau weekend kul 8 tu mmg dh celik dh

nome said...

sayu je tgk opet...be strong ye kak ai..

Bed said...

sape tak sayu tinggalkan anak kak.....kite cari rezeki kan....!

green apple said...

aku pun sayu kalau hanta redza gi skolah, tapi alhamdulillah anak aku mmg tak buat muka sedih kalau mak dia tinggalkan dia, lagi dia rasa heaven boleh berpencak silat takde orang pekik kat telinga dia.

el said...

hehehehe sian opet leh plak dia dok kat dinding mnm susu tu..heheh sian betul..a'ah nti bisalah besar nti dia tau la nape mama dia antar dia kat nursery nak cari rezeki

AkMa said...

pandai opet bawa diri...sayu jerr tengok kan..ape bleh buat..terpaksa la berkorban utk cari rezeki kan..

sabar ye kak ai..

~~ciklinn~~ said...

alahai apalah ygg ko pikirkan kak oii...jaga kesihatan okeyyy..aku sentiasa doakan yg terbaikkk utk kau tau....

Ibu Mifzal Arsyad said...

sama la kak ai..sayu je..bila anta anak akt pengasuh..tambah2 bila anak nangis nak ikut..huhu..sedih weh..

noreen-bulan said...

di sebabkan kesayuan itu la...reen tak kerja....sedih bangat tgk budak2 kat taska tu....tak sanggup lihat anak ku begitu...

tapi kalo keadaan memaksa nak buat mcm mana kan...kena redha n tawakal....semoga selamat semua..

damaiinx said...

hi..ai,cibuk bbeno,nmpk...times rest kene save...kang tepu nd kang !

Emy Omar said...

Kak Ai,Erfan pun macam tu sampai nursery pandai je bawak diri..turun keta ambik botol susu siap tarik bantal dia landing tepi dinding...sayunye la hati tapi nak buat macam mana kan..terpaksa..

grow2g3th3r said...

aku pun sedihlah time nak berpisah ngan anak2... rasa macam sayu hati ajer... tapi tak aperlah...itu tandanya..kita ni ada naluri dan perasaan kasih sayang yg masih tebal...

ai.. kenapa ko moody ni? apa yg ko pikirkan sampai ko tak lena tidur?.... jgn biarkan perkara yg ko pikirkan itu menganggu emosi... relaks dan anggap 'easy come...easy go'....

take care my pren!

Kak JB said...

Lumrah tu Ai....
Sabor jer ler banyak-banyak...
Budak-budak tu akan membeso
dan bila dah beso, insya'Allah kitapun makin senang.

cikbedahlaser said...

salam kenal kak...
alalalalla sian nye tgk dak2 ni....
aksi mcm mak die x nak balik amik die je.....
uhuhuhuhuh

afsal_8281 said...

mood tak ok ek
nape?? jgn sedey2...meh kite nyanyikan lagu nak

la la la la...

klik klik (^_^)